2777
2789
عنوان

از تاتی به...... 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 22 پست

میگم چشونه اینا؟ این همه کشور بیحجابن والا معضلاتی که ما تو جامعه داریم ندارن 😐

اون حجم از تیکه ای که من اینجا با مانتو اداری میشنوم خارج از کشور بی حجاب نمیشنوم 😐😐😐

شهدا با تیکه ها و متلکا نمیلرزن با حجاب میلرزن!!!

دزدی و اختلاسم که دوس دارن اصن

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی میگفت؟دومین چی.گفت؟

هر دو در یک راستا بود، یکی میگفت عکس ندارید نامحرم میبینه

اون یکی میگفت شهید دادیم و..... 

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
میگم چشونه اینا؟ این همه کشور بیحجابن والا معضلاتی که ما تو جامعه داریم ندارن 😐 اون حجم از تیکه ای ...

من خودم محجبه هستم.ولی والا معظلات مملکت به حجاب ربط نداره.میان دزدی واختلاص میکنن بعد حجاب میشه معضل؟؟؟؟؟

من خودم محجبه هستم.ولی والا معظلات مملکت به حجاب ربط نداره.میان دزدی واختلاص میکنن بعد حجاب میشه معض ...

چیزی که اجباری باشه ارزشو از دست میده...

من احترام خیلی زیادی قایلم برای خانمای محجبه ولی اصلا کسیو که میخواد حجابشو سر بقیه هم بکنه تحمل نمیکنم

البته که خیلی خیلی هم متنفرم از کسایی که حجاب و محجبه هارو،با هر پوششی حتی پوشیه، مسخره میکنن و بهشون میگن درش بیار

اختیار مهم ترین چیزه

توی کشورایی مثل مالزی،اندونزی،ترکیه،مراکش و... که اجباری نیست همه خیلی راحت ترن

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
چیزی که اجباری باشه ارزشو از دست میده... من احترام خیلی زیادی قایلم برای خانمای محجبه ولی اصلا کسیو ...

اره اجبار بده.من خودم قبلا حجاب نداشتم ولی بعدا با اختیارر خودم ونه اجبار چادری شدم.ولی فقر شدید ملت ایران حجاب نیس.شهیدام رفتن شهید شدن مزایاشو خونواده همشون ونسلشون الانم دارن بهره میبرن.

اره اجبار بده.من خودم قبلا حجاب نداشتم ولی بعدا با اختیارر خودم ونه اجبار چادری شدم.ولی فقر شدید ملت ...

نمیدونم حجاب چیه که اینقد اینجوری علم کردن و به شهدا ربط میدن

زن محسن حججی گفته محسن رفته که چادر از سر زنا در نیاد!

خوب یکی نیس بگه اگه داعش بیاد ایران که اولین اقدامش پوشوندن زناست 😑😑😑