2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا یه فکت نامحبوب میگه همه خواستگارها سمی ان بجز اونی که پسندت میشه و ازدواج میکنی

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

من پیک موتوری خاستگارم بود ب من میگف با من ازدواج کن نمیزارم کار کنی بدم میاد زنم بره سرکار مامانم و خواهرم مهم ترین دارایی منن و اولویت زندگیمن هرجا برم اونا باید باشن برای خواهرم دارم پول جمع میکنم موبایل بخرم بعد ابنا رو وقتی بم میگفت که منو بزور برد دم دکه برام نسکافه گرفته بود حداقل نکرد بگه بیا بربم کافه ای پارکی چیزی جلو در دکه داشت باهام حرف میزد منم زود پیچیدم رفتم فکر میکرد چون وضع مالی خوبی نداریم من اسکلم

🫂🙂سردرگم در هیاهو

اره

از خانواده نامدار شیراز

همچین که من وقتی ردش کردم خاله ام گفت ما رو معرفی میکردین

گفتیم وسیله نقلیه دارین؟ 

گفت وقتی اومدم سر کوچتون یه اسباب بازی فروشی بود با هم میریم هر کدوم که سلیقتون بود میخریم

مزاح بود

من خوشم نیومد

و همون شب گفتیم نه

اره پسر خالم چند سال پیش

۳۰سالشه نه خونه داره نه ماشین نه شغل نه قیافه و... 

با مامانش وچهارتا خواهر مجردش تویه خونه کوچیک اجاره میمونن

اومد عوض اینکه من شرطامو بگم اومد گفت حجاب کامل رعایت میکنی لاک نمیزنی😐😐😐هرچه گفتم میگی چشم

بعد مامانش هم به مامانم گفته بود صفر تا صد جهزیه باشماس واینکه طلا نباشه چی میشه گفت برا اینکه فکر کنی یه ماه وقت میدیم منم یه روز نگذشته گفتم نه جالب اینجاس بهتر از اوناروهم رد کردم اینا با من بد شدن که چرا مارو رد کردی مردیکه ۳۰ساله خجالتم نمیکشه هیچیم نداره