2777
2789
عنوان

دعا برای پسر شدن جنین

1120 بازدید | 23 پست

مامانا تو همین نی نی سایت یه تایپک دیدم که نوشته بودن دعایی هست خانم اول بارداریش بخونه جنینش پسر میشه 

اصن همچین چیزی هست؟؟

دوستم هنوز۶هفته هست و تازه فهمیده بارداره و دوست داره بچه دومش پسر باشه دعایی هست؟

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بشه قبل بارداری 

دیگه اون هر چی میخواست بشه شده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

لحظه لقاح جنسیت مشخصه 

دیره دیگه تا صبحم دعا کنی فایده نداره

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

والا من یبار شنیدم تا قبل ماه چهارم اگه 4 (یا 40 دقیق یادم نیس) ایت الکرسی بخونی فوت کنی به انار بدی بخوره بچه پسر میشه

ولی خب پس ژنتیک چیشد:)))))))))))))))))

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍