2777
2789
عنوان

مادرشوهر

807 بازدید | 38 پست

سلام دوستان

منو کمک کنیدلطفا

دارم منفجرمیشم باهیچ کس نمیتونم دردودل کنم

ماجراازاونجا شروع شدکه پارسال من زایمان کردم یه روزبه زایمانم برادرشوهرنفهمم باجاریم مادرشوهرپدرشوهرموبردن شمال عروسی و بعدشم مسافرت

من توشهرغریبم ازشانسم سه روزقبل زایمانم مادرم دستش شکست ولی اومدپیشم

مادرشوهرم سه روزبعدزایمانم برگشت بااینکه مبدونیت زایمانمه اینجوری نبود که غیرقابل پیش بینی باشه

بعدم بهونه کرد دارم کمددیواری میزنم

الان جاریم زاییده خانواده ش تو این شهرن بعد ازبینارستان مرخص شده اورده اینجا اما اون ده روز که من زایمان کرده بودم و مادرم دستش توگچ بود فقط دوبار غذااورد برام من روزدوم زایمانم محبورشدم خونه رو جاروبرقی بکشم حتی اقوامشون میومدن سرزدن نمبرفتن سینی چای رو از مامانم بگیرن الان حق دارم دق بخورم یا نه؟😞😞😞😞

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری 

اما با دق خوردن میتونی کاری کنی؟!! 

تا سالیان سال دق بخوری فایده نداره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

میشه کمکم کنید

تازه اعتراض کردم اومده کلی غر که وظیفه ندارم نسبت بهت

درحالی که نه دعوا نه بی احترامی ندیده ازمن تازه کلی هم داد و بیداد کرد به خدا گفتم به احترام تو سکوت میکنم اینقد دندونامو روهم فشاردادم بعد دورپز هنوز درد دارم

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

ها حق داری

چکارکنم خب

دارم میپکم

اینقد زبون بازه همه میگن خوشبحال تو بااین مادرسوهرت

حیف نمیتونم دهن بازکنم

محلشون نذار

خسته م کلافه م

نسبت به همه اینن

پیش من میشینه از حاری من بدنیگه از حاری خودش زنداداشش

بعد تو رو چنان قربون صدقه میره که

منم اصلا واسه زایمانم نیومدن کمک، بعد انتظار مهمونی هم داشتن

اومده میبینه من دارم جارومیزنم نمیگه بده بمن

الان حتی لباس زیرجاریمم میشوره

خسته م کلافه منسبت به همه ایننپیش من میشینه از حاری من بدنیگه از حاری خودش زنداداششبعد تو رو چنان قر ...

اکثر ادمها همینن عزیزم دورویی شده جزیی از وجودشوم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

نفهمیدم دقیق😕

کجاشو؟

فدای سر خودت و نی نی ات اهمیت نده عزیزم❤️

چجوری اخه

خداشاهده ما گوسفندکشتیم دستورداد به برادرشوهرم بایدگوشت زیادبدیم بخدا کیسه فریزر پرشد گره نمیشدبزنی چرا چون سلیطه س برادرشوهرم و نعره میزنه چرا کمه

اونوقت دیشب شاید چهارصدکرم گوشت داد بما همشم استخوان و چربی