2777
2789
دقیقا اینم همونجوره کوچیکم نیست ۲۳ـ۲۴سالشه نتیجه تربیت نادرست یادمه خالم و شوهرش چقدر لوسش میکردن ا ...

افرین بر شما 

خصلت ادمها هم ذاتن متفاوته 

حالا عمه دختر منم همچین اخلاقایی داشت 

با خودم میگم شاید ژنتیک هم تاثیر داشته باشه رو خلق و خو ها 

درعوضش ماشالله خوبیشون اینه زرنگن واسه درس 

این بدیها هم دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه اش از بیرون باشه یا مشکلی غیره باشه حق با شماست ولی وقتی با ما بد خلقی میکنه و گریه مظلوم نمایی ...

خوب منم همین رو میگم وقتایی که مقصره بره اتاقش گریه کنه چی میشه 

بلاخره یاد میگیرا گریه راهش نیست . اینجور مولرد رو اصلا کوتا نیاید 

گاهی با خواهر کوچیکش بحثش میشه اصلا هیچی خاصی نیست و یه مورد عادی  می بینید یهو میبینید   میره گریه میکنه برید بغلش کنید بزارید گریه اش تموم شه 

گاهی گریه  فقط برلی اینه که ببینه کسی دوسش داره . بغلش میکنه یا نه 

اینجا نازش رو بکشید این گریه محبت هست 

عزیزم خیلی تربیت بجه ها سخته همیشه میگن هر چی خواستن نباید سریع براشون فراهم کنید حتی اگه گریه کنه و ...

همین حرفا رو گفتی مشکلی دیگرش هست 

خودشو با دوستاش مقایسه میکنه میگه چرا فلانی حق داره پولاشو هرجور میخواد خرج کنه من باید مس انداز کنم 

قبلن پس انداز میکردم واسش طلا میخریدم 

ولی الان که میبینم دلش میخواد خرج کنه بهشگفتم درصورتی که چیز عاقلانه و مفیدی مثل وسیله ای واسه اتاقت و...بخری اجازه داری 

ولی دلش میخواد خرج بیخود مثل لوازم فانتزی لوازم التحریر کنه که نمیزارم .چون زیاد داره همه چی 

همین حرفا رو گفتی مشکلی دیگرش هست خودشو با دوستاش مقایسه میکنه میگه چرا فلانی حق داره پولاشو هرجور م ...

خوب حالا من یه چیزی خوندم وقتی بچه پس انداز میکنه و داره صبر کردن برای خواسته هاش رو یاد میگیره بزارید یه چی که دوست داره بگیره بنده خدا 

پس اینقدر پس انداز کنه از خوشی کوچیک بگذره نتونه به چیزی که می خواد برسه که زیاد خوب نیست 

اها مرسی یه چند کتاب بودن از همین انتشارات قبلن خوندم خوب بودن عنوان ترس و اعتماد به نفسش بودن

منم دو سه موردشونو خوندم خوب بودن 

بازم برات فرستادم موردا خوبی برای مطالعه هستن

خوب حالا من یه چیزی خوندم وقتی بچه پس انداز میکنه و داره صبر کردن برای خواسته هاش رو یاد میگیره بزار ...

اخه میزاشتم مثلا ۳۰۰از پولشو خرج الکی کنه باقیشو طلا میخریدیم 

ولی به اون راضی نمیشد میگه همه پولمو باید بدیین خرج کنم .چیزای مورد نظرش خوراکی و لوازم الحریرن و اسبابازی که واقعا حیفه مثلا ۴ میلیون بویم خرج الکی کنه و اونا رو هم در حد خوب براش خودم ن که انجام میدیم و فرا تر نیازن 

حالا گفتم سوقش بدم حداقل چیز عاقبتی بخره نه اینکه بندازه تو جوب 

منم دو سه موردشونو خوندم خوب بودن بازم برات فرستادم موردا خوبی برای مطالعه هستن

پی دی افشو هست تو نت ؟یا از جایی سفارش بدم شما جطور خوندی؟

چون کتابخونه مدتیه نمیرم و ممکنه نداشته باشت

اخه میزاشتم مثلا ۳۰۰از پولشو خرج الکی کنه باقیشو طلا میخریدیم ولی به اون راضی نمیشد میگه همه پولمو ب ...

خوب چرا زیاد پول میدزد که پس انداز بچه ده ساله به طلا برسه 

کم بدید هر یکی دو ماه هر چی دوست داره بخره

بیش رو خودتون براش پس انداز کنید هر چی دوست دتدید بخرید 

پی دی افشو هست تو نت ؟یا از جایی سفارش بدم شما جطور خوندی؟چون کتابخونه مدتیه نمیرم و ممکنه نداشته با ...

من اطلاعی ندارم پی دی افشون هست یانه باید سرچ کنم

چون من از کتابخانه عمومی گرفته بودم دو سه مورد از کتابارو 

و سی دی تربیت فرزندان دکتر هلاکویی رو  از یک سالگی تا دوره نوجوانی رو گرفته بود مادرم فقط همینا بودن