2777
2789

نه هرچی میخوای بخری بخر هیچی نمیاد پایین 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جون ادمیزاده که میاد پایین 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

کی دیدی چیزی قیمتش کم بشه به بهانه بالا رفتن دلار بالا میره ولی با پایین اومدنش هیچ چیز بر نمیگرده

آخه چند روز پیش لامصب ۳ ۴ تومن ارزون شد 

باز رفت قیمت قبلش 

میترسم بخرم باز بیاد پایین

آخه چند روز پیش لامصب ۳ ۴ تومن ارزون شد باز رفت قیمت قبلش میترسم بخرم باز بیاد پایین

بالا رفتن که قطعیه ممکن یه روز بباد پایین که بلافاصله بعدش میره بالا پس عقل حکم میکنه که بخری

شوهرم گفت گوشی خیلی خیلی گرون میشه انشاالله

انشالله ؟! کمپانی ساخت گوشی دارید؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چی میخوای بخری؟؟

من دلم ناتینگ فون میخواد ولی نمیدونم چی بگیرم واقعا آ ۵۵ شاید بگیرم

ولی شدیدا گوشی نیازم ،دلمم نمیاد پول زیاد بالاش بدم کلا گیج شدم

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
شوهرم گفت گوشی خیلی خیلی گرون میشه انشاالله

اره میشه قیمت ماشین 

خداروشکر ایران تو این موردا پیشرفت داره