2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم

366 بازدید | 42 پست

حوصله ندارم دیگه عه

با نامزدم هم همش دعوا و بحث داریم همش لجبازی

رفته با گوشی من یکی از همکلاسی های پسرم رو بلاک کرده الکی

منم انبلاک کردم گفتم چرا بدون اجازه من کسیو بلاک میکنی(خب اون طرف نه کاری ب کار من داره نه پیامی میده نه اصلا ارتباطی داریم باهم،الکی رفته بلاک کرده خب زشته من هرروز باهاش رو به رو میشم الان نمیگه این دختره توهم زده خیالاتی شده😐

بعد گفته تو غلط کردی انبلاک کردی اصلا بیجا میکنی رو حرف من حرف می‌زنی چرا انقد فشار بت اومده بلاکش کردم😐میگم خب چرا الکی یه نفرو بلاک کنم اینجوری که بیشتر جلب توجه میکنه گفت برو معلوم نیس داری چیکار میکنی بعد چتا رو دو طرفه پاک کرد منم از همه جا بلاکش کردم:/

انگار من حوصله‌ دارم هرروز با توهماتش سر کنم

دوسش دارم اما دیگه نمیکشم ارامش خودم از هرچیزی واجب تره گور بابای هرچی پسره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خب تو نباید اینقدر سر بدی قضیه رو 

تو آدم همکلاسیته‌ 

این یکی شوهرته 

اینارم در نظر بگیر اون همجنس خودشو خوب میشناسه 

تو ناموسش حساب میشی دوست نداره کسی بهت نزدیک بشه 

اگه با این موضوع مشکل داری خب جدا شو 

الان جدیدا خانمامون رو غیرت مرد وسواس دارن مردی که بی‌غیرت باشه رو بیشتر می‌پسندن چون هر کاری که بخوان انجام میدن کسیم نیست بگه چیکار می‌کنی 

جسارت نباشه به شما 

کلی گفتم 

خب طبیعیه بدش میاد 

ولی خب تو نباید اینقدر سر بدی قضیه رو تو آدم همکلاسیته‌ این یکی شوهرته اینارم در نظر بگیر اون همجنس ...

خب عزیزم من حرفی بهش نزدم اون آقا هم اصلا با من کاری نداشت صرفا شمارش سیو بود رفته بلاک کرده خب شما خودت یه نفر بی دلیل بلاکت کنه چه فکری میکنی؟الان فکر نمیکنه دختره توهم زده خیالات ورش داشته؟منم فقط بهش گفتم چرا الکی بلاک میکنی یهو واکنش نشون داد که تو بیجا میکنی رو حرف من حرف می‌زنی و معلوم نیس چه غلطی میکنی ک بت فشار اومده

بعدم میگه اره من دیگه بهت اعتماد ندارم:/

ولی خب تو نباید اینقدر سر بدی قضیه رو تو آدم همکلاسیته‌ این یکی شوهرته اینارم در نظر بگیر اون همجنس ...

اسی بلاخره ی وجهه اجتماعی خودشو داره

در تعامل با افراد قرار میگیره

طبعیی ببخواد در رابطه کارش شماره مذکر داشته باشه 

و میگ اصلا صحبتی نبوده، صرفا شماره رو داشته 

خب راست میگه دیگ 

چرا بی دلیل باید بلاکش کنه وقتی حرفی نبوده؟ 

اعتماد که به اسی نداشته هیچ، قشنگ حریم شخصی اسی هم خورد کرده، تازه هنوز فقط نامزده 

عزیزم به خاطر پسر غریبه با نامزدت دعوا میکنی؟

این حرف حرف اشتباهیه 

صورت مسئله رو پاک نکنید حل کنید. 

برای یک پسر غریبه نیست نگرانی ازینجا شروع میشه که با این رفتارا به ریشه های فکری طرف پی میبری ...

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

چند سالشه انگار خیلی بچههههه میزنه

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم