2777
2789

بعد چند سال زندگی خیلی راحت منو بخاطر یه زن دیگ ول کرد من وقتی فهمیدم بهم خیانت کرده اقدام کردم برای طلاق اما حتئ یبارم نیومد دنبالم 😅 الآنم حدود هشت ماهه کلا نمی‌بینیم همو من دادگاه هم نمی‌رم وکیلم می‌ره حتی یبار زنگم نزد بجاش پشتم یه عالمه تهمت زدن که بگن گناه از منه که دارم جدا میشم خیلی در حقم نامردی کردن اما من بازم دلتنگ میشم برای خاطراتم برای زندگیم من نزدیک عروسیم متوجه خیانتش شدم عروسیم به هم خورد خیلی عذاب کشیدم اما اون از روز اول عین خیالش نبود الان برای خودش میگرده و می‌خنده یعنی یه ذره هم وجدان نداشت ؟خودش دید منو چطوری داغون کرد من جلو یه عالم بخاطر این آدم وایسادم با همه جنگیدم الان شرمنده همون آدما و دلم شدم روی نگاه کردن تو صورت بقیه رو ندارم میبینم چطوری با ترحم نگاهم میکنن و من از این متنفرم 

گاهی دلم میخواد منم بهش خیانت کنم اما دلم رضا نمی‌ده اون بیشرف بود ولی من نمیتونم با اینکه دارم جدا میشم و چندین ماهه ندیدمش و میدونم هنوزم پی عیاشی کردنه بازم هر کی میاد جلو ردش میکنم ولی گاهی انقد عصبانی میشم که دلم میخواد جلو چشمش بهش خیانت کنم تا بسوزه اونم شاید یه ذره از آتیش دلم خاموش شه اما نمیتونم من نمخوام پیش خدا شرمنده باشم خئلی دلم گرفته نزدیک عیده و من الان بجای خونه خودم تو راهرو های دادگاه اسیرم خدا دید اونا با من چیکار کردن چرا جوابشون نمی‌ده کی جواب دل خون منو میدن😞💔

چیکار کنم که آروم شه زخم دلم و تموم شه دردام  خیلی خجالت میکشم پامو از خونه نمیتونم بزارم بیرون بجای اون من خجالت میکشم نمی‌دونم چرا این بلا باید سر من میومد منکه آزارم به یه مورچه هم نرسیده چرا آخه من اگه قسمت نبود کاش از اول نمیومد تو زندگیم من از این به بعد با این حال داغون چه غلطی باید بکنم ؟

هیچی خداروشکر بچه نداری سخته ولی میتونی 

میری با یه مردی که لیاقتتو داره 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیانت دیدم خودم زن موفقی ام خوشگل و مستقلم تو محیط کار هزار بار پیش اومده مردا دیگه توجه کردن پسر داییم هم خواستگار سمجم بوده میخوا بگم خاک تو سر شوهرم فقط ..گریهههههه

به خدا توکل کن که در بعضی چیزا که بنظر ما خیلی بد و وحشتناکه، خدا خیرتون رو قرار داده ،الان شما در این شرایط سخت قرارداری و عبور می‌کنی اسی، در واقع خدا کمکمت می‌کنه عبورکنی سختی داره اما درنهایت خدا برات برنامه های خوب داره ،مطمین باش کسی که ضرر کرده تو نیستی. سخته الان می‌دونم ولی توکلت رو کم نکن. خدا هواتو داره که الان داره نجاتت میده. 

گاهی دلم میخواد منم بهش خیانت کنم اما دلم رضا نمی‌ده اون بیشرف بود ولی من نمیتونم با اینکه دارم جدا ...

مگه جواب خیانت خیانته که یوقتها به خودت میگی منم اینکارا وبکنم ..پس باید یه فرقی بین تو واون باشه دیگه ..اون لجن کثیفه عوضیه ..تو اما نبودی و نیستی این فرق توء..قدر خودت وبدون ..خدا فرق این دو،رومیدونه ..تواس میدن بلاخره 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
منم خیانت دیدم خودم زن موفقی ام خوشگل و مستقلم تو محیط کار هزار بار پیش اومده مردا دیگه توجه کردن پس ...

خدا لعنتشون کنه همچین مردایی چون زنشون ازشون سرتره فاز برمیدارن فک میکنن کین 

به خدا توکل کن که در بعضی چیزا که بنظر ما خیلی بد و وحشتناکه، خدا خیرتون رو قرار داده ،الان شما در ا ...

من آدم خیلی معتقدیم اما انقد برام سخت بود این اتفاقا که گاهئ دلم میخواد خودم بکشم راحت شم نه تنها برای خودم بلکه برای خانوادم بیشتر ناراحتم موهای بابام سفید شده مامانم یه چشمش همش اشکه خدا نگذره ازشون اونوقت مادرشوهر شیطان من جهیزیه منو چیده تو خونش داره استفاده می‌کنه تو دلش عروسیه خدا ازشون نگذره 

عزیزم مشخصه خیلی دختر قوی و با اعتماد ب نفسی هستی

همینکه قبل عروسی تصمیم ب طلاق بگیری خودش ی دنیاست 

خیلیا هستن میمونن و میسازن

ولی خب خیانت دردی نیست ک‌بگم فلان کار رو انجام بده سریعا یادت میره ! ن واقعا زمان میخواد منکه تجربه داشتم بعد از ۱ سال و نیم تازه با خیانت دوست پسرم کنار اومدم تو ک دیگ بدتری 

باید تحمل کنی ، جبر زندگی رو ، دردی که بهت وارد شد رو 

هیچوقت هم بهش خیانت نکن 

اون بی شرف تو که بی شرف نیستی

تا سکه آخر مهریه ات رو ازش بگیر حتی ب دست و پات هم‌ افتاد نگاهش نکن .

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

امئدوارم که تقاص بدن شاید یکم دلم آروم شه

تقاص میده

فک میکنی کسی ک میره دور هرزه بازی ، آخر و عاقبتش چیه ؟ مثلا یهویی قراره ی دختر پاک و متعهد قراره دوباره عاشقش شه باهاش ازدواج کنه ؟ نه جانم ، با هرزه هه می‌پره ک هر نوع خیانت و کثافط کاری رو از سمتشون میبینه

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

تو به کسی که بهت خیانت کرده وفادار نیستی تو به خودت و عقایدت وفاداری.

منکه ادمش نبودم اما امیدوارم کسی که بعد من میاد تو زندگیش بلایی که سر من آورد سرش بیاره تا اعماق وجودش بسوزه بیشرف حالا هعی می‌گفت من از خیانت بدم میاد هعی به من میگف همچین کاری کنی سرت میبرم خودش از همه لجن تر بود 

منکه ادمش نبودم اما امیدوارم کسی که بعد من میاد تو زندگیش بلایی که سر من آورد سرش بیاره تا اعماق وجو ...

اون از ذات و عمل خیانت بدش نمیومده...از این که در حقش خیانت بشه بدش میومده...اما از این که خیانت کنه نه.

❤️❤️