2777
2789
عنوان

جاریمو بگم بیاد خونم علامت سوال

298 بازدید | 21 پست

دیشب برادر شوهرم و زنش یه سر بعد افطار اومدن خونمون

خونه زنش دوره وقتی میاد اینور چند شب میمونه

برادر شوهرم می‌ره سرکار اونو تنها می‌زاره خونه تا برگرده

دیشب گفتیم بهشون که حالا فردا خانومتو صبح بیار اینجا و به خانومش من گفتم که حالا بیا پیش هم باشیم یه افطارم دور هم میخوریم (تعارف میکردیم طبیعتاً اونام هی میگفتن مزاحم نمیشم و اینا)

الان شوهرم زنک زد بهم گفت به جاریم زنگ بزنم که بیاد اینجا

و من نمیدونم زنک بزنم یا نه(نمیدونم دختره خوشش میاد بیاد اینجا یا نه)

همم نمیدونم زنک زدم چی بگم

اگ خودت اکی هستی یه زنگ بزنی بد نیس

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو دوست داشتی بیا اینجا کنار هم باشیم خوشحال میشیم و این حرفا

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

زنگ بزن بگو اگه دوس داری اسنپ بگیرم بیا

اسمپو خودشم میتونه بگیره دیگه این چرا بگیره🤔

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

من بعد ۱۲ سال فهمیدم باید با جاری در حد سلام و علیک باشیم

اگه چند ماه پیش بود میگفتم  دعوت کن و خوش باشید ولی الان میگم زیادم رو بدی سوارت میشه

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

من بعد ۱۲ سال فهمیدم باید با جاری در حد سلام و علیک باشیماگه چند ماه پیش بود میگفتم دعوت کن و خوش ب ...

اصلا صمیمی نیستیم

بیادم حرف خاصی نداریم بزنیم نهایتش یه فیلم بزارم ببینیم

ولی خب دلم یکم براش سوخت از اونجا اومده تو یه خونه نه متری تا شب میمونه

بلههههههه

مادر شوهرم  و خواهر شوهرم بهم گفتن دیگه از این به بعد در حد سلام و علیک باش

دو روز پیشم زنگ زد خودش احوالپرسی ولی من دیگه مثل سابق  ن خندیدم ن با روی باز باهاش حرف زدم

من دلم بشدت شکسته

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم