2777
2789

شوهر من خرج مادر و دوتا از خواهرای مجردشو میده برا خونه ام خورد و خوراک میاره ولی چون خودم شاغلم هزینه نمی‌ده برا خونه تکونی کارگر گرفتم پول نداد گفت خودت بده اونوقت فرسایش مادرشو داده براش قالیشویی

شوهر من خرج مادر و دوتا از خواهرای مجردشو میده برا خونه ام خورد و خوراک میاره ولی چون خودم شاغلم هزی ...

منم خودم کارمندم هیچ وقت خرجمون جدا نبوده همیشه باهم بودیم حالا عقد داداش منه برا داداش خودش سر عقد دستبند خریدیم حالا برا داداش من میگه طلا گرونه پول بدیم پولی هم که میگه کمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خودم کارمندم هیچ وقت خرجمون جدا نبوده همیشه باهم بودیم حالا عقد داداش منه برا داداش خودش سر عقد ...

عزیزم منم شاغلم خرج خودمو از همسرم جدا نمیکنم اما گاهی شوهر منم از این شیطنت ها میکنه فکر میکنه من متوجه نمیشم به نظرم اصلا زیر بار نرو شده ی چیز کوچکتر حتما طلا بخر چون اونطوری شوهرت عادت میکنه برای خانواده ات ارزش قائل نشه.