2777
2789
عنوان

کنکوری و بدبختی های بی پایانش

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون مشاور خودمن

واقعا خیلی خوبن منو نجات دادن منی که خجالت میکشیدم بگم پشت کنکوریم میگفتم دوازدهمم الان اعتماد به نفسم خوبه  اصلا از این مشاور تیمی ها نگیر من و یکی از دوستام ی مدت داشتیم برنامه هاشونو یکیه واس همه میفرستن و پیگیری هم ندارن

ای مشاور خودمه واقعا منو کشید بالا برنامه هاش خاص خودته ..بهش پیام بده اگر ظرفیت خالی داره آیدی تلگرامش Masir890

موسسه زانکو تیم‌ استاد میرزایی بزن تو گوگل میاره واست واقعا پیگیر و کار درست هستن البته فکر کنم الان ظرفیت هاشون تمومه ولی بپرس شاید جا داشته باشن

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

برادرم با موسسه اینستا کنکوری شروع کرد چقدرم که هزینه هاش بالا بود 

نتیجه ش شد مشاوری که حتی یکبار برنامه ننوشت 

و نصف پول رو با کلی پیگیری پس دادن

بشین خودت بخون 

کنکور سخت بود با این تاثیر معدل سخت تر هم شده اما باور کن بهترین مشاور برای درس خوندن خودتی

اصولی بخون موفق میشی

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

چطوری برنامه ریزی می‌کنی عزیزم ؟ من با فیلم پیش میرم

منم هر روز کلاس دارم تایمای کلاسم که ثابته بعد مثلا پارت بندی میکنم قبل از کلاس یه درسی رو مرور میکنم یه درسو تست میزنم بعد از کلاس هم همون درسایی که استاد داده رو مرور میکنم تست میزنم و بعدم عمومی کار میکنم

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

ایشون مشاور خودمنواقعا خیلی خوبن منو نجات دادن منی که خجالت میکشیدم بگم پشت کنکوریم میگفتم دوازدهمم ...

مشاور شما خانم هستن یا اقا؟ آخه پیام دادم ... ظاهراً ظرفیت دارع

مشاور شما خانم هستن یا اقا؟ آخه پیام دادم ... ظاهراً ظرفیت دارع

سلام عزیزم خانم هستند

خیلی خوبه اگر ظرفیت داره با خیلی مشاورا که امتحان کردم از همه عالی‌تر بود و ارزششو داره واقعا..موفق باشی خوشگلم