2777
2789

باید ی شوهر خیلی همراه داشته باشی،، 

شوهر من خ کمکم میکنه،  ولی تو دعوا ها هم خ منت میزاره،، دست تنها نمیشه به هر دو رسید

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سختی، بدون مشارکت همسر خیلی سخته. وقت برای کارای شخصیم خیلی کم میمونه 

اما سعی می کنم کارای اولویت دار رو انجام بدم و زیاد خودم رو خسته نکنم 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

خانه دارم در حال حاضر ولی بازم به کارام نمی‌رسم 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

وقتی از سرکار رسیدی بعد استراحت پاشی جنگی جمع کنی

ظرفارو همون وعده بشوری 

اشپزخونه رو آخر شب تمیز کنی و نذاری بمونه

از همسرت بخواه سفررو جمع کنه و ظرفارو بیاره شما بشوری 

یا بعد غذا همون محدوده رو جارو بزنه 

هر هفتم حموم دستشویی و لباس چرکا و خونه رو تمیز کن. 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

باید شوهر خیلی همراهی داسته باشی.وگرنه کار کردن زن ارزش نداره. کارخونه به حد کافی زیاد هست. خدا روزی رو به یه نفر میده. زن اگه کار کنه یجورایی درامدشوهر کم میشه یا بیکار میشه. دقیقا خودم هم این نکته رو تجربه کردم.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
باید ی شوهر خیلی همراه داشته باشی،، شوهر من خ کمکم میکنه، ولی تو دعوا ها هم خ منت میزاره،، دست تنها ...

شوهر منم منت میذاشت گفتم دیگه نمیخوام کمک کنی مردی که فکر می کنه کارای خونه ای که توش زندگی می کنه رو انجام میده لطف به زنشه کمکش به درد نمی خوره. خدا انصاف بده به مادرایی که پسراشون رو درست تربیت نمی کنن 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
شوهر منم منت میذاشت گفتم دیگه نمیخوام کمک کنی مردی که فکر می کنه کارای خونه ای که توش زندگی می کنه ر ...

مادرشوهرم من دختر و پسر بی عرضه فقط پس انداخته،  من ک همیشه به شوهرم میگم مادرتو حلال نمیکنم، نه دختراش و ن پسراش حتی نمیفهمن باید لباس زیر خودشونو بشورن. 

من اگه نگم کمکم کنه اون به خواسته اش میرسه و واقعا هم نمیتونم تمام بار زمدگیو رو دوش بکشم

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

برنامه غذایی هفتگی داشته باش براساس موجودی فریزرت و کابینت وقتی بدونی قراره فردا چی بخورید از شب قبل مثلا برنج رو خیس میکنی گوشت میزاری تو یخچال یخش باز شه و... و وقتی،از سر کار اومدی میتونی بعد ناهار  سریع مواد رو بریزی تو قابلمه تا بپزه خودتم میری میخوابی یکی دو ساعت بیدار که شدی ناهار فردات آماده ست بعدم پامیشی خونه رو جمع و جور میکنی و ظرف میشوری آخر هفته هام با همسرت یه نظافت کلی،اینجوری هم شاغلی هم خونه ت همیشه مرتبه هم غذای گرم.  خونگی داری

شغلم جوری نیست که هرروز بیرون باشم بخاطر همین به همه کارام میرسم 

نویسنده و نوازنده ام 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

شوهر منم منت میذاشت گفتم دیگه نمیخوام کمک کنی مردی که فکر می کنه کارای خونه ای که توش زندگی می کنه ر ...

بنظرم ربطی به تربیت مادر نداره

آدمی به اون سن باید بفهمه وقتی همسرش شاغل حتما باید کارای خونه تقسیم بشه وکار خونه وظیفه اونم هست

مادرشوهرم من دختر و پسر بی عرضه فقط پس انداخته، من ک همیشه به شوهرم میگم مادرتو حلال نمیکنم، نه دخت ...

کار خوبی کردی من حوصله بحث نداشتم دیگه البته بچه ندارم به خاطر همین راحت ترم زیادم خودم رو خسته نمی کنم 

بنظرم ربطی به تربیت مادر ندارهآدمی به اون سن باید بفهمه وقتی همسرش شاغل حتما باید کارای خونه تقسیم ب ...

باور کن خیلی ربط داره تو یه خانواده سنتی که زن رو مسئول کار خونه می دونن و پسر رو جوری تربیت می کنن که آشپزی کردن رو عار می دونه و فرق مادر خانه دار و زن شاغلش رو تشخیص نمیده و شخصیت طلبکار پدر و مادرش رو به ارث برده و فقط یه طرفه توقع داره از زن نمیشه امید داشت که تا صد سالگی هم چیزی بفهمه اگه خودش نخواد