2777
2789

تا به حال بالای ۱۰مورد از زندگی های خوب و عاشقونه رو دیدم که به خاطر این اینستا و چرت و پرتای توشو خیانت ها و هزارتا کثافت دیگه که فقط تو مجازی و مخصوصا اینستاس  از هم پاشیده مغز بعضیا هم کلا با اینستا درگیره و خودشونو اطرافیانشونو بدبخت کردن از شما هم خواهش میکنم به خاطر زندگیتون تو این جهنم نمونید و نذارید بچه های نازنین تون تو این فضای مسموم باشند که یه مشت آدم به درد نخور و علاف هرچی تو ذهن مریضو عقده ایشونه به خورد بقیه بدن و تبدیل به عرف جامع کنن.

دیر گفتی ما بدبخت شدیم

الهی چرا من که هرکی رو میبینم داره از این اینستای کوفتی میناله خوب آخه مگه مجبورند بعضیا .آخه مگه آدم درست و حسابی و اونایی که تو زندگییاشون موفقن تو اینستا وقتشونو تلف میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی چرا من که هرکی رو میبینم داره از این اینستای کوفتی میناله خوب آخه مگه مجبورند بعضیا .آخه مگه آد ...

اعتیاد به مواد چه جوریه؟بعد ۲۰ سال طرف نتونسته ترک کنه اعتیاد ب اینستام همونه

يا امير الماي💔😫

اعتیاد به مواد چه جوریه؟بعد ۲۰ سال طرف نتونسته ترک کنه اعتیاد ب اینستام همونه

ایشالا خدا بهت کمک کنه دقیقا همینی هست که میگی از اعتیاد به مواد هم بدتره تو رو خدا فرهنگ سازی کنید این جهنم داره جامعه و اخلاقیات رو از بین میبره