2777
2789

؟

پسرم به خاطر شرایطی که داره احتیاج به یه مربی خصوصی (سایه) داشت توی مهد، روزی که رفتم ثبت نام کنم، گفتم شرایط مربی سایه چیه، مدیرشون گفت یه هزینه ای اضافه تر داره، هرچی گفتم چه هزینه ای تا روز اول مهر جواب درست نداد و سربالا داد. 

بعد اواسط مهر چک های شهریه رو بردم (40 میلیون بود که 10 تومن رو قبلا داده بودیم) گفت که فقط می مونه هزینه مربی سایه، گفتم چقدر می شه، گفت تقریبا 5-6 تومن. 

بعد یکی دو هفته معاونشون پیام داد که 8 تومن باقی مانده شهریه رو بریزید من گفتم حتما هزینه مربی سایه 8 تومن بوده. خورد خورد دادم تا بهمن تمام شد. (با همسرم طی کرده بودیم که هزینه مربی سایه رو من می دم شهریه اصلی رو اون بده) بعد اواخر بهمن یه روز که رفتم دنبال پسرم، معاونشون گفت که نه خانم مدیر اون روز که بهتون گفته 5-6 تومن، منظورش ماهی 5-6 تومن بوده!!! 

منو می گی وا رفتم، گفتم خوب چرا از اول نگفتین که روش حساب کنم، پس اون 8 تومن چی بود و هی جفنگ جواب داد. 

به هرحال حالا با هزار بدبختی ، 20 تومنش باقی مانده، 10 تومنش جور شده و 10 تومن دیگه اش هم تا اخر عید جور می شه.

به نظرتون الان پول رو بریزم یا بگذارم همون آخر اردیبهشت؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز خوندم شرایطتتون رو متاسفم واقعا:(

چی بگم واقعیت اینطور بچه ها هزینه آموزششون خیلی سنگینه

چک کنید ببیند بقیه مهد هایی که مناسب فرزند شما هستن 

چطوری هستن از لحاظ هزینه 

اینکه اصلا مهد دیگه ای هست به شرایط شما بخوره؟ 

اگه نه و باید همین جا بمونید پول رو بدید دیگه چه فرقی میکنه الان یا اردیبهشت 

تا زمانی که مطمن نشدید هزینه شهریه چقدر ، چرا بچه ارو گذاشتید پیش مربی 

الان اون مدیر هر قیمتی میتونست بده چون از قبل توافق نکرده بودید 

به نظرم چند جا پرسو جو کنید از اول هم تو قرار داد قیمت هم ذکر بشه بعدا این اتفاق نیوفته

حس نمیکنی دارن میچاپن تون ؟ این دیگه علنا کلاهبرداریه  " مربی سایه برای چیشه آخه ؟ خود مهدم الکیه چه برسه به سایه ش ! من که فکر میکنم گیرتون آوردن و حسابی دارن میدوشن :) 

بریم مهد بزنیم والا نون تو مهده انگار 🚶‍♀️🚶‍♀️🏃‍♀️

پسرتون رو مهد خصوصی می برید؟ من اصلا از نحوه برخوردشون خوشم نیومد باید روشن و واضح شهریه رو به شما م ...

پیش دبستانیه.. آره خوب خصوصیه، ولی نمی دونم چرا اینقدر هزینه هاش زیاده. 

کارهایی هم که می کنن کارهایی هست که همه مهدها انجام می دن. دیگه تایمی برای عوض کردن نسیت عزیزم. 

تا زمانی که مطمن نشدید هزینه شهریه چقدر ، چرا بچه ارو گذاشتید پیش مربی الان اون مدیر هر قیمتی میتونس ...

پیش دبستانیه، چندین بار ازش پرسیدم سربالا جواب داد، الان هم اینطوری. 

چی بگم والا، خودم که یک ماهه خواب و خوراک ندارم، هم به خاطر این موضوع هم موضوعای دیگه.. 

حتما شکایت می کنم حتما... 

ببخشید عزیزم حالا چیکار کرده این مربی سایه واسه پسرتون میشه توضیح بدین بنظرم آخر اردیبهشت بده چرا از ...

خوب پسر من زیاد توی جمع راحت نسیت.. این یک مقدار کمکش می کنه یا اگه مثلا نیازی باشه جداگونه بهش درس می ده

ولی چیزی که جالبه اینه که مثلا دو روز پسر من مریض بود نرفت مهد، این خانم مربی می رفت مهد، یا مثلا بعد از این که من پسرم رو میارم، باز هم می مونه و کمک می کنه، یعنی حالت کمک مربی داره و منحصر پسر من نیست. 

عزیز خوندم شرایطتتون رو متاسفم واقعا:(چی بگم واقعیت اینطور بچه ها هزینه آموزششون خیلی سنگینهچک کنید ...

دیگه دیره، پیش دبستانیه پسر من. 

بله خیلی سنگینه هزینه ها... نمی دونم چرا از اول نگفت. یا بعد حرفش رو عوض کرد. ولی حتما شکایت می کنم حتما.. 

عزیز خوندم شرایطتتون رو متاسفم واقعا:(چی بگم واقعیت اینطور بچه ها هزینه آموزششون خیلی سنگینهچک کنید ...

یه نکته دیگه هم اینکه می خوام فکر نکنن که پولم جور بوده و کنار گذاشته بودم منتظر بودم بهم بگن.. 

پیش دبستانیه، چندین بار ازش پرسیدم سربالا جواب داد، الان هم اینطوری. چی بگم والا، خودم که یک ماهه خو ...

بله حتما شکایت کن و فعلا پول ام نده 

بدون هیچ قانونی بخواد هر قیمتی بگن که نمیشه 

اصلا قیمتش همین باشه قبلش باید بهتون میگفتن 

یه نکته دیگه هم اینکه می خوام فکر نکنن که پولم جور بوده و کنار گذاشته بودم منتظر بودم بهم بگن..

بله متوحه شدم خب پس صبر کنید

بنظر منم اصلا درست نبوده از اول نگفتن هزینه چه مقداره

اگه میتونید شکایت کنید