2777
2789
عنوان

کارفرمای عوضی هنوز عیدی نداده 😓

146 بازدید | 14 پست

چرا بعضیا انقدر بیشعورن؟

عیدی واسه اینه که دم عید به یه زخمی بزنی، نه اینکه تا ۲۹ اسفند تو حسابت پیش خودت نگهش داری!!!!!

پارسال عیدیمو شب عید زد! حقوق اسفندمو ۲۱ فروردین زد!

با خودش نمیگه اینا خرج دارن؟ دم عید شاید نیاز داشته باشن؟

وضعشم توپه هااااا ... همین الان چندین میلیارد تو حسابشه. 

چند روز مونده به عید خودم به درک که هیچی نخریدم، واسه خریدِ عیدِ یه خونواده‌ی دیگه به این پول احتیاج داشتم. 😓

حقوق و که دیر میزنه به روش میاریم تا بزنه ... ولی عیدی و نمیشه گفت که ... نمیشه بزم بگم بیا عیدیمو بزن.

کاش آدما یکم شعور داشتن. 😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خو رک بگو

الان دیگه زمانی نیس که مدارا کنی 

چه عوضیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وا خو رک بگوالان دیگه زمانی نیس که مدارا کنی چه عوضیه

نمیشه که برم تو چشش نگاه کنم بگم عیدی بده 😓 خیلی زشته اصلا

همش میگم چرا یکی باید انقدر بیشعور باشه که وظیفشو بخوایم به روش بیاریم 😓

وا خو رک بگوالان دیگه زمانی نیس که مدارا کنی چه عوضیه

ماه قبل حقوقمو دیر زده بود. کلا خالی شده بودم. رفتم رک گفتم میشه حقوق من و لطفا امروز واریز کنید؟

یعنی تاکید کردم امروووووز واریز کن

برگشت همین چند روز اینده واریز میکنم!!!!!!!!

نمیشه که برم تو چشش نگاه کنم بگم عیدی بده 😓 خیلی زشته اصلاهمش میگم چرا یکی باید انقدر بیشعور باشه ک ...

حقوقتو داده؟

دیگه یه سری دخترا چجوری میزنن به لودگی

تو هم بگو فلانی ۷روز دیگه عیده اگه میخوای عیدی بدی من الان احتیاج دارما

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ماه قبل حقوقمو دیر زده بود. کلا خالی شده بودم. رفتم رک گفتم میشه حقوق من و لطفا امروز واریز کنید؟یعن ...

بعضیا همین جورین میخوان دق بدن طرفو

منم همچین صاب کاری داشتم

خدا کنه نون بدوعه و اینجور آدما هم بدوعن دنبالش

بگو کثافت ما اگه محتاج پول نبودیم که زیر دست شغالایی مث شما نمیومدیم

حقوقتو داده؟دیگه یه سری دخترا چجوری میزنن به لودگیتو هم بگو فلانی ۷روز دیگه عیده اگه میخوای عیدی بدی ...

حقوق بهمن و توی ۱۲ اسفند داد

اونم به روش اوردم تا داد

حقوق اسفند و هم حتما وسط فروردرین میده 😓

انقدر پدر و مادرم از بچگی عزت نفسمو گرقتن و هی زشته زشته بده غلطه حرف نزن و ساکت باش بهم گفتن دیگه روم نمیشه حتی از حقم دفاع کنم 

روم‌ نمیشه اینطوری بهش بگم 😓 عیدی هیچ کدوم از بچه ها رو نداده

حقوق بهمن و توی ۱۲ اسفند داداونم به روش اوردم تا دادحقوق اسفند و هم حتما وسط فروردرین میده 😓انقدر پ ...

با بچه ها مشورت کن ببین اونا چی میگن

جمع بشید بریزید سرش بگید بریزه براتون بهتره تا تو یه نفری بری

میدونم چی میگی مامان بابای منم همینن

۳۳سالم شد تا فهمیدم باید حقمو بگیرم وگرنه کسی حق منو تو سینی آماده نکرده

اونم تازه این موقعیت که هرکی یه ذره شعور داشته باشه میفهمه

بخاطر چشم و ابروش که نرفتی سره کار،به پولش احتیاج داری

با بچه ها مشورت کن ببین اونا چی میگنجمع بشید بریزید سرش بگید بریزه براتون بهتره تا تو یه نفری بریمید ...

اون بچه ها کیان؟

خواهر و برادرزادش 🤣🤣🤣 اونا همش بهش حق میدن. حقوقشون چند برابر منه غصه ای ندارن

با بچه ها مشورت کن ببین اونا چی میگنجمع بشید بریزید سرش بگید بریزه براتون بهتره تا تو یه نفری بریمید ...

من‌ همیشه همه چی رو اینطوری براورد میکنم که طرف باید خودش بفهمه وظیفشو

تو کتم نمیره یکی گاو باشه 😑

اون بچه ها کیان؟خواهر و برادرزادش 🤣🤣🤣 اونا همش بهش حق میدن. حقوقشون چند برابر منه غصه ای ندارن

😬🤐

من‌ همیشه همه چی رو اینطوری براورد میکنم که طرف باید خودش بفهمه وظیفشوتو کتم نمیره یکی گاو باشه 😑

حالا که میبینی گاوه😬

چقد حرصم دراومد

یاده خودم افتادم