2777
2789

از نی نی سایتیا میپرسن. .مثلا میان میگن خاستگار من کرده یا ترکه خصوصیاتش چجوریه .

یه عده دخترم که احتمالا تو کف این پسرا بودن و پسرا نیومدن بگیرنشون میان حرف مفت میزنن

اخه خصوصیات اخلاقی خاستگارتونومیخاین از اینجا بفهمین؟؟مثلا میگی مردم کردستان چجورین ک منم تصمیم بگیرم زن این بشم یا نه 

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹

در مورد شمال هم‌زر زیادی میزنن یه عده

اتفاقا چند‌روز پیش یکی تاپیک زده بود و کلی توهین کرد

بعد‌تو تاپیک قبلیش گفته بود که‌ با یه پسر شمالی دوست بوده نیومده بود خانومو بگیره دلش پر بود😐

در مورد شمال هم‌زر زیادی میزنن یه عدهاتفاقا چند‌روز پیش یکی تاپیک زده بود و کلی توهین کردبعد‌تو تاپی ...

دقیقا الانم تو یه تاپیکی یه عده که احتمالا اکسشون ترک بوده اومدن حرف مفت زدن .کسایی که اینطور تاپیکارو میزنن معلومه نیتشون چیه

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.