بچه ها من اتفاقی متوجه توده تیرویید شدم نمونه برداری کردم بدخیم بود فردا عمل ب داشت کامل غده تیروئید دارم. تو رو خدا از تجربه هاتون بگید. دارم میمیرم از ترس و اضطراب
انشاالله خدا سلامتی بهتون بده تیرویید کامل بر میدارن حالا بستگی به پاتولوژیتون یا یددرمانی میشین یا پرتو درمانی نگران نباشید تیرویید به داروها زود جواب میده و خوب میشین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزیزم من حدود یکسال پیش چند تا ندول داشتم دو ماه پیش مجدد سونو دادم یکیش کلسیفسکه شده بود چقدر ...
نمیدونم حقیقتش،من خیلی اطلاعات ندارم،اما همینو بگم که نمونه برداری اصلا کار سختی نیست و هیچ ترسی نداره،حتی سوزن هارو ممکنه متوجه هم نشی،اگه دکترت میگه نمونه بده،حتما این کارو بکن
برای من نوشته هیپواکو هموژن دارای میکرو کلسیفیکاسیون،tirads 5،اما خب قرار نیست هرکی اینارو براش نوشته باشن،صد درصد بدخیم باشه،خیلی ها میتونن با این مشخصات خوش خیم باشن،واسه همین نمونه برداری بهترین روشه