2777
2789
عنوان

جراحی تیروئید

1100 بازدید | 90 پست

بچه ها من اتفاقی متوجه توده تیرویید شدم نمونه برداری کردم بدخیم بود فردا عمل ب داشت کامل غده تیروئید دارم. تو رو خدا از تجربه هاتون بگید. دارم میمیرم از ترس و اضطراب

انشاالله خدا سلامتی بهتون بده  تیرویید کامل بر میدارن حالا بستگی به پاتولوژیتون یا ید‌درمانی میشین یا پرتو درمانی نگران نباشید تیرویید به داروها زود جواب میده و خوب میشین

خدا هست و خدا هست و خدا هست........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم منم بعدعیدعمل دارم اومدی ازعملت حتمابهم بگوایشالله به سلامتی عمل کنی

سلام عزیزم،منم مثله شما احتمال زیاد بعد عید باید عمل کنم،پاپیلاری تیروئید دارم،و بچه م هنوز ۵ ماهشه

سلام عزیزم،منم مثله شما احتمال زیاد بعد عید باید عمل کنم،پاپیلاری تیروئید دارم،و بچه م هنوز ۵ ماهشه

سلام عزیزم من حدود یکسال پیش چند تا ندول داشتم دو ماه پیش مجدد سونو دادم یکیش کلسیفسکه شده بود چقدر احتمال داره بدخیم باشه از نمونه برداری میترسم

کاربری دست دو نفر👧
سلام عزیزم من حدود یکسال پیش چند تا ندول داشتم دو ماه پیش مجدد سونو دادم یکیش کلسیفسکه شده بود چقدر ...

نمیدونم حقیقتش،من خیلی اطلاعات ندارم،اما همینو بگم که نمونه برداری اصلا کار سختی نیست و هیچ ترسی نداره،حتی سوزن هارو ممکنه متوجه هم نشی،اگه دکترت میگه نمونه بده،حتما این کارو بکن

شما چجوری بود تو سونو تودتون ک بدخیم شد جوابش

برای من نوشته هیپواکو هموژن دارای میکرو کلسیفیکاسیون،tirads 5،اما خب قرار نیست هرکی اینارو براش نوشته باشن،صد درصد بدخیم باشه،خیلی ها میتونن با این مشخصات خوش خیم باشن،واسه همین نمونه برداری بهترین روشه

عزیزم منم همینطور، ۳۱ سالمه و تازه بچه دار شدم،بچه م هنوز ۵ ماهشه و از نگرانی و استرس دارم میمیرم،پا ...

گم‌منم‌حال روحیم اصلاخوب نیست منم یه پسر۴ساله دارم خیلی حالم بده همش نگران ایندم چی میخادبشه