2777
2789
عنوان

جراحی تیروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 90 پست
وای الهی بمیرم چقدرمثل منی درک میکنم واقعاچی میگی من بچم شبامیخابه نگاش میکنم نوازشش میکنم اشک میریز ...

من شوهرم بدتر از خودمه. امروز میخواستم موهامو رنگ بزنم میگه بهرحال سرطان داری بهتره از مواد شیمیایی دور باشی. یهو حالم بد شد افسردگی شدید پیدا کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم بدتر از خودمه. امروز میخواستم موهامو رنگ بزنم میگه بهرحال سرطان داری بهتره از مواد شیمیایی ...

وای نه این چه حرفیه این تیروییدبحثش بابقیه جداست مثل بقیه نیست گلم فکرنکنم‌رنگم مشکلی باشه یه سوال بپرس این واقعااسمش واسه سرطان زیاده روش باشه چون درمانش راحته ومشکلی پیش نمیادخیلیم زیادشده اسمش فقط اینه مثل بقیه سرطانانیست حتی من شنیدم میخان واسه تیرویید اسم سرطانوبردارن

سه نفر از اطرافم این عمل رو کردن. کاش میتونستم آرومت کنم. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

اطرافیان من هیچ مشکلی واسه صداشون پیش نیومد حتی یک ساعت.

گلودرد داشتن و حدود یکروز سوپ میخوردن

بعدش با تلاش تونستن جامداتم بخورن

کلا بهت بگم حتی یه هفته مرخصی واسه نقاهت هم زیادشه!

بعدشم اگه پاپیلاری باشه ید درمانیه که اونم تهوع و قرنطینه و رژیم بدون ید قبلش سخته وگرنه چیز وحشتناکی نیست.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

پاپیلاری تیروئید خوبیش اینه که تهش قطططعا خوبه. هر سختی ای تحمل کنید بابت عمل و ید و اینا، اولا که از بقیه سرطان ها بارها و بارها راحت تره ثانیا قطعا و صد در صدیه درمانش. 

وای همون یدخودش ادموافسرده میکنه قرنطینش

چرا به اینش فکر میکنی فقط؟ تا قبل از اینکه ماری کوری عزیزم ید رادیواکتیو رو اختراع کنه معلوم نیست مرگ و میر همین بیماری چقدر بود. ماری کوری خودش رو فدا کرد و باعث شد پاپیلاری اسمش پیش خود جراحاش بشه سرطانی در حد سرماخورگی. 

حالا دو هفته بچتو نبینی بهتره یا اتفاقای بدتر؟ دیگه خدا نمیدونم چرا مریضی میده ولی اقلا اینو درمانشو داده.

پاپیلاری تیروئید خوبیش اینه که تهش قطططعا خوبه. هر سختی ای تحمل کنید بابت عمل و ید و اینا، اولا که ا ...

عزیز غذا چی باید بخوریم تو قرنطینه؟ من میخوام سوئیت اجاره کنم دو هفته که خونه خودم نباشم. چی بهتره ببرم؟ چی بخورم