2777
2789
عنوان

آب امنیوتیک

163 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من توی هفته ۲۰اب امنیوتیکم شده بود ۸و در هفته ۲۲شد ۱۰الان نمیدونم که هفته ۲۵هستم بازم کم شده یا نه به نظرتون کم میشه باز چون ترشحات دارم😔😔

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۲
0
0%
۲
0
0%
۲
0
0%
۲
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترشحاتو که همه دارن عزیزم.مصرف مایعاتتو بالا ببر.هراز گاهی واسه چکاپ ماهانه که میری بگو دکترت اونم چک کنه

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
میخورم ولی استرس دارم که باز امکانش هست که کم بشه 

استرس که بدتره واسش دختر خوب.کم بودن آب کیسه قابل کنترله ولی استرس باعث زایمان زودرس میشه.بهش فک نکن.البته حق داریا.همه زنای باردار همینطوری دائم نگرانن.منم همینجوری بودم ولی نهایتا خداروشکر صحیحو سالم دنیا اومد.ولی بخاطر استرسای بیخود من تا یه ماه تموم بدنش پر از خالای قهوه ای بود که به مرور برطرف شد

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
مایعات خیلی زیاد بخور و مرتب سونو شو که اگر خدایی نکرده کم شد بدونی حرکاتِ بچه ات رو هم زیرِ نظر دا ...

مرضی جوجه در چه حاله؟

حرکاتش خوبه ولی امروز حرکتی نداشت نمیدونم چرا 

هروقت خیلی نگران شدی واسه حرکتاش اگه خیلی نمیخوای بری دکتر، برو بهداشت نزدیک خونتون صدای قلبشو برات چک میکنن خیالت راحت میشه

داره شیر میخوره😊 سلام داره

جاشو جدا میکنی این ماه؟

اره درسته،واسم دعا کنید که چیزی نباشه و طبیعی باشه😔😔🙏

انشاا... که حال خودشو مامانش خوب باشه و صحیح و سالم سر وقت دنیا بیاد