2777
2789

ما به لطف و کمک خدا بعد کلی سختی بعد ۴ سال خدا بهمون یه بچه داد که هرروزم شکرگذارشم ، خیلیم دست تنها بودم تا الان که تقریبا یه سالش داره میشه، تازه تازه دارم کارامو بهتر انجام میدم با وجود همه ی سختیاش سعی میکنم خونه رو مرتب نگه دارمو غذام حاضر باشه. اصلا به دومی فکر نمیکردم تا اینکه چند وقت پیش یکی از دوستام یه حرفی زد که ذهنم درگیرش شده، گفتش که بچه ت تنها می مونه بعدشم تو خونواده خودتو بزرگ کن خیلی خوبه که ادم خونواده ش بزرگ بشن، و خیلی رفتم تو فکرو دوس دارم اگه به لحاظ بدنی سرحال بودمو  رحمم هم تو وضعیت خوبی بود و اول همه خدا خواست و صلاح دونست بعد دو سال یکی دیگه بیارم اما همسرم امروز گفت اگه فقط پولدار بشم میخوام که منم گفتم منم سنم داره میره بالا نهایت ۲ سال دیگه بخوامو بتونم اونم اگه بتونم بعدش مایه دارم بشی من نمیخوام و دیره، خلاصه که همون اولش که گفت اگه خودت نگه میداری بیار  خیلی ناراحت شدم و دلم گرفت، مادرشوهرمینام اون روزی حرفش بود من تا اومدم بگم تک فرزندی میگن خوب نیس دیدم میگه تو اصلا  حرفشم نزن درحالیکه تا الانم خودم همه کاراشو کردم فقط به خودم در حد اینکه ماهی یبار برم ارایشگاه میرسم یا اینکه پسرمو میبردم جایی دعوت بودم خونوادگی و یا وقتی هوا متعادل بود بیرون میبردم و از نظر اینا مثل جاریم تا ۲ سال باید خونه بشینمو هیچ جا نرم، دیگه میدونم برا دومی مخالفن و رو همسرمم تاثیرشونو میذارن، حالا دلم گرفته نمیدونم چیکار کنم  فقط از خدا خواستم اگه صلاح میدونه بوقتش راهمو هموار کنه🥲❤️

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤

عزیزم خیلی حساس نشو 

خیلی خوبه که بفکری ولی کاش اینجا نمیگفتی چون میان میخورنت اینجام اکثرا مثل خانواده همسرتن 

ولی از الان جوش اینچیزا رو نزن خدا بخواد بده خودش میده اول بفکر سلامتیت باش بعدش خدا بزرگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی حساس نشو خیلی خوبه که بفکری ولی کاش اینجا نمیگفتی چون میان میخورنت اینجام اکثرا مثل خانوا ...

خودمم خیلی سختی کشیدم دست تنهایی یکی بخاطر اینکه پسرم تنها نباشه یکیم بخاطر اینکه خودمم دوس دارم یکی دیگه بیاریم خونواده مون بزرگتر شه اونم گفتم در شرایطی که بدنم امادگیشو داشته باشه و از پس مسئولیتشم بربیام، اینم بگم شکر خدا اوضاع مالیمونم بد نیس درامد همسرم خوبه فقط بخاطر اینکه  با باباش شریکه اوضاع رو خراب میکنه چون میگن همه با همیم نمیذارن پیشرفت کنه والا تا الان همه چی داشتیم، ولی با این وجود بازم اوضاع مالیمون بد نیس شکر خدا ندار نیستیم و خدا کمک میکنه میچرخه زندگیمون.

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤

زمونه طوريه كه يه دونشم زياديه

شوهر حرف درست زده خرج داره تربيت داره زاييدن كه كاري نداره

خيليا ديدم دو سه تا دارن همش اويزون اين و اونن براي مخارج

حرف درست زده بيار خودت خرجشو بده مگه حرف زشتيه مردونه گفته من ندارم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .