2777
2789
عنوان

جذاب ترین کتابی که خوندین چی بوده

167 بازدید | 25 پست

سلام. یه کتاب جذاب و خاص میخوام به زن داداشم هدیه کنم. خودش آدم خاصیه. اهل کتابه ولی رمان نمیخونه. لطف میکنید در حوزه های دیگه اگه کتاب خیلی تاثیر گذار و جذابی خوندین معرفی کنید؟ ممنون

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....

کیمیاگر،شفای زندگی،قانون مرکب،بوف کور،زنده به گور

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

کیمیاگر،شفای زندگی،قانون مرکب،بوف کور،زنده به گور

دو تای اخرو اگه روحیه حساسی داری نخون

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی عاقلانه نوشته آلبرت الیس و رابرت هارپر نشررشد باجلد سفید آبی .. به هرکی دادم ۲۰۰ دفه ازم تشکر ...

مرسی ازت ممنونم

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
مرسی عزیزم. قانون مرکب روانشناسیه؟

خیر،داستان زندگی یک شخص و انگیزشی و آموزشی

زندگی عاقلانه نوشته آلبرت الیس و رابرت هارپر نشررشد باجلد سفید آبی .. به هرکی دادم ۲۰۰ دفه ازم تشکر ...

کجا تهیه کنیم کتاب و.به نظرت همه کتاب فروشیا دارن این کتابو؟؟