2777
2789
عنوان

جذاب ترین کتابی که خوندین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 25 پست

تکه هایی از کل منسجم  پونه مقیمی،ولی من بااینکه هزاران بار خوندم ولی اگه بازم بهم شازده کوچولو هدیه بدن خیلی خوشحال میشم

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تکه هایی از کل منسجم پونه مقیمی،ولی من بااینکه هزاران بار خوندم ولی اگه بازم بهم شازده کوچولو هدیه ...

عزیزم. کاش میتونستم بهت هدیه بدم شازده کوچولو رو. اره خیل قشنگه

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
استارتر گفتی زن داداشت خاص هست، میشه چندتا از ویژگی هاشو که خودت دوست داری و باعث شده خاص ببینیش و ب ...

سلام عزیزم. ببین ایشون آدم بسیار نجیبی صبور و آرامی هستن. ۱۲ ساله عروس ماست و هرگز ازش نشنیدم که در مورد کسی غیبت. قضاوت یا اظهار نظر کنه‌ هرگز کاری نمیکنه که کسی ازش برنجه. اهل مطالعه ست به جای خاله زنک بازی. وقتی دور همیم در مورد مسایل چیپ و سطح چایین صحبت نمیکنه و وقتی نظری ازش میخوایی راجع به یه موضوع میفهمی چقدر پره باسواد با اطلاعاته. دیگه اینکه برادر زاده و خواهر زاده من همسنن ولی به لحاظ اطلاعات عمومی و سواد برادر زادم چندین برابر خواهر زاده م منطقی و با سواده.  در کل خیلی دختر خوبیه. ان شاءالله خدا حفظش کنه

سلام عزیزم. ببین ایشون آدم بسیار نجیبی صبور و آرامی هستن. ۱۲ ساله عروس ماست و هرگز ازش نشنیدم که در ...

خیلی ممنون که توضیح دادی. 

ماشالله به زنداداشت.زنده باشن همیشه. و مطمئنم بهتر از اون شمایید که قدرشو میدونید و دوسش دارید. 😍😍

خیلی ممنون که توضیح دادی. ماشالله به زنداداشت.زنده باشن همیشه. و مطمئنم بهتر از اون شمایید که قدرشو ...

قربونت عزیزم. ان شاءالله همیشه بین همه زن داداش و خواهرشوهرا صلح و محبت باشه و دنیا پر بشه از محبت.

تو چه سبک کتابی میخوای ؟

فقط رمان نباشه. یه چیزی که به اطلاعات آدم چیزی اضافه کنه. دوستان کتابای خوبی معرفی کردن. ممنون میشم شمام اگه چیزی توی ذهنتونه بگین

فقط رمان نباشه. یه چیزی که به اطلاعات آدم چیزی اضافه کنه. دوستان کتابای خوبی معرفی کردن. ممنون میشم ...

کتاب( پس از بیست سال) خیلی کتاب قشنگیه کلی به اطلاعات آدم اضافه میکنه یه جورایی تاریخی هست که در قالب داستان بیان شده البته بر اساس واقعیه 

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

کتاب( پس از بیست سال) خیلی کتاب قشنگیه کلی به اطلاعات آدم اضافه میکنه یه جورایی تاریخی هست که در قال ...

خیلی ازتون ممنونم. اره این سبکی دوست داره