2777
2789
عنوان

خانماي متاهل ميشه بياين

129 بازدید | 10 پست

من شوهرم مدتيه خيلي سرد شده بعد از زايمانم ك ديگه بدتر

قبلا انقد دوسم داشت هررررشب بغلم ميكرد بعد ميخوابيد

الان باورتون ميشه ٦-٧ ماهه اصن نه بغلي نه هيچي خب دلم ميخواد زن به محبت نياز داره

از لحاظ مالي و خمايت جلوي خانواده هامون بقيه چيزا خوبه هرچي دلم بخواد ميخره برام ولي نميدونم چرا اينطور شده رابطه جنسي الان شده ماهي دوبار 

يعني ازم سرد شده ؟ بخاطر زايمان كلا بدنم ريخته بهم شكمم افتاده و پر از ترك

ممكنه به اين دليل باشه؟ ميدونم با كسي نيست چون دوتا گوشياش رمزشو ميدونم و هروقت بخوام برميدارم استفاده ميكنم 

چقد تلخه خانم متاهل احساس تنهايي كنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره با وجود بچه زن و شوهر از هم دور میشن ولی این هنر یک زن هس ک مرد رو ب طرف خودش بکشه گاهی. 

واس منم همینطوره بچم ب سلامتی نزدیک دوسالشه ولی از حاملگی ک جامون جداشده الانم جدا میخوابیم هرچی میگم بیا پیش من میگ بچه اذیت میکنه باشه تا بزرگتر شه و فلان ولی یکی دوبار در هفته ک دیگ حداقل میدونم نیاز داره اگ خودش نیاد من میرم بغلش میکنم سرمو میذارم رو دستش ازاین جورکار ها. 

نذار فاصله بین تون زیاد شه 

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
شايدمن اصن روم نميشه

ازش بجه هم داری عزیزم روم نمیشه چیه

بخاطر بهم ریختن بدنت نیس منم اضافه وزن دارم وچاقم اگ اینجوریه شوهرم نباید نگام کنه

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا حاملگی جات جداشد عزیزم

گف دست و پام یهو تو خواب نخوره ب شکمت 

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
الهی میترسیدولی سردی میاره جداشدن جای خواب کاش اجازه نمیدادی

اره الانم دیگ کلا عادت کرده و دخترمم ب نبود اون کنار من عادت کرده گاهی میاد پیش من انقد میزنش ک بره

مال من برعکسه اون رابطه میخاد من حوصله ندارم، میاد بغلم کنه میگم تو زندگی نداری میچسبی بهم، همون 2بار رابطه ماهیانه را هم میگم زود برو سراصل مطلب ولم کن، خودش میگه انگار گونی شن و ماسه بغل کردم بس که بی احساسی، نمیدونم چم شده، قبلا خیلی اینطور نبودم، خودم بعضی وقتها پیش قدم می شدم، شوهرم مرد خوبیه مشکل اخلاقی و خساست هم نداره مشکل از طرف خودمه، اصلا رابطه برام دلچسب نیست