2777
2789
عنوان

رانندگي خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1776 بازدید | 42 پست

منم گاها میبینم خانوما راه رو بند میارن اعصابم خرد میشه

مثلا میخوان از بغل یه ماشین که پارک کرده رد شن توقف میکنن و بوق میزنن که صاحب ماشین بیاد ماشین رو برداره در صورتی که به راحتی تریلی هم رد میشه از اون قسمت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر این که اقایون تا میبینن پشت فرمون یه زنه بهش راه نمیدن و سرعتونو زیاد. میکنن و مزاحم میشن من ...

من هیچ وقت همچین موردی نداشتم. خانما البته بعضیا یا خیلی خودخواهن یا ناوارد

آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
٩٠٪‏خانما رو ديدم كه اينطورين متاسفانه

اونا شاید تازه گواهینامه گرفتن و خیلی مهارت ندارن ولی کسی که چندسال رانندگی میکنه اینطور نیست خیلی از اقایونم اینطورن از فرعی با سرعت میاد بیرون باباا وایسا یه نیش ترمزی چه خبرته

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

چون به دید جنسیتی نگاه میکنیم میگیم رانندگی خانم ها اینطوری رفتارشون اینطوری ما خانم ها هم باز باهمون دید جنسیتی رانندگی مردها و نقد میکنیم و یه رفتار که از دونفر یا سه نفر تو رانندگی و میبینیم به همه نسبت میدیم

ولی خدایی من همش راه میدم..شده باشه راه همه رو قطع کنم به یکی که گیر کرده یا میخواد بپیچه و دوربزنه ...

دقیقامنم به اونایی که میخوان دوربزنن یابدجایی گیرکردن راه میدم.ولی بعضی هااصلارعایت نمیکنن

💕منم خدایی دارم که آن بالاست💕

متاسفانه دو عده ار خانما خیلی بد رانندگی میکنن یکی اونایی که اعتماد به نفس کاذب دارن یه سری هم اونایی که تازه کارن. تو اقایون که بیشترن بد رانندگی میکنن. البته اخیرا من هرچی تصادف میبینم یه سمتش خانمه

من هیچوقت اینکارو نمیکنم اما بسیار زیاد دیدم اینجور رفتارا رو

یکبار با همسرم بیرون بودیم یه خانمی که پشتِ شاسی بلند هم بود یهو پیچید جلوی ما همسرم میخواست بره کنارش دعواش کنه من گفتم خانمه ولش کن😑

یهو دیدیم دوباره جلومون بدونِ راهنما عذر میخوام عینِ یابو پیچید نزدیک بود بزنیم بهش😐اینبار به همسرم گفت ازش سبقت بگیر نزدیکش شو تا حالشو جا بیارم😬اومدیم سبقت بگیریم که دیدیم خانم وسطِ شلوغیِ بلوار خاموش کرد😂حالا همهء ماشینها پشتِ سرش بـــــــــوق بـوق به شوهرم گفتم بِر تا بریم همین براش بسه😁😁😁😁

.Pain🔥you made me a believer

چون به دید جنسیتی نگاه میکنیم میگیم رانندگی خانم ها اینطوری رفتارشون اینطوری ما خانم ها هم باز باهمو ...

ولي خدايي اين راه ندادنو و الكي گاز دادن كه ده متر برن جلوتر من تو خانما و راننده تاكسيا ديدم.تو بقيه راننده ها خيلي كمتر

من هیچ وقت همچین موردی نداشتم. خانما البته بعضیا یا خیلی خودخواهن یا ناوارد

من دقیقا ماشین دلشته از کنارم با سرعت  کم رد میشده تا دید من زنم پشت فرمون سرعتشو خیلی زیاد کرد و. جلوی من و چندتا ماشین دیگه به صورت خیلی بد پیچید تا یه مقدار جلو. میوفتاد سرعتشو کم میکرد که همین ادااا هارو دربیاره