2777
2789
عنوان

شکایت شده بیاین لطفا

504 بازدید | 36 پست

از خواهرم شکایت شده 

برادر شوهرش کلی شوهر خواهرمو تهدید کرده که شیشه های خونتو میشکنمو این حرفا حتی جلوی در خونشون رفته دادو بیداد کرده دوتا شاهد داره 

از اونورم جاریش زنگ زده کلی بدو بیراه گفته به خواهرم وتو پیام نوشته که ترسو چرا نیومدی پایین 

خواهر منم تو پیام چندتا فحش خیلی بد بهش داده 

حالا رفتن از خواهرم شکایت کردن به نظرتون خواهر منم میتونه ازشون شکایت کنه چون کلی پیام تهدید داره ازشون و حتی جلوی در خونش رفتن دوتا شاهدم داره 

آره دیگه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دیگه

به نظرت خواهرم مجازات میشه 

اخه خیلی صبوره اون چندتا پیام فحش نتیجه دوسال صبوری کردن در مقابل جاریش و برادر شوهرشه 

همیشه سکوت کرده خودش میگه دیگ اون شب صبرم تموم سده بود 

طلب کاره مگه برادرش که اومده جلوی در خونه داد و بیداد. وکیل بگیره راهنمایی میکنن. از طرفی هم شکایت کنه ازش که ایجاد مزاحمت کرده فحاشی کرده یا تهدید کرده. پرینت پیام های تهدید با شماره موبایلش هم ببره با خودش. 

طلب کاره مگه برادرش که اومده جلوی در خونه داد و بیداد. وکیل بگیره راهنمایی میکنن. از طرفی هم شکایت ک ...

طلب کار نیست اما گفته که بدهکارید به من 

درصورتی که برادر شوهرش نزول میکنه کلا 

طلب کار نیست اما گفته که بدهکارید به من درصورتی که برادر شوهرش نزول میکنه کلا

اگه چک و سفته یا مدرکی دستش نداره که دستش به جایی بند نیست. مشکل الان فحشایی که خواهرت داده که اونم مجازات داره. که اونم خواهرت شکایت کنه به خاطر ایجاد مزاحمت و فحاشی و تهدید. شاید بگه با هم کنار بیان و ختم بخیر بشه. مهم اینه که دست پر بره دادگاه خواهرت. 

بخاطر فحاشی هر پی ام 60هزار جریمه داره هیچ کاری ش نمیکنن بجز جریمه نقدی

دردسره فحاشی کرده بی ادبی کرده من قبول دارم اشتباه کرده 

اما دوسال کارای اونارو تحمل کرد هرچی تهدید کردن توهین کردن سکوت کرد 

خودش میگه ابجی دیگ صبرمو تموم کردن میگه وقتی اومد جلوی در خونم من دیگ طاقت نیاوردم اون فحشو دادم 

اگه چک و سفته یا مدرکی دستش نداره که دستش به جایی بند نیست. مشکل الان فحشایی که خواهرت داده که اونم ...

اره خواهرم کلی پیام تهدید داره ازشون 

حتی یه جا جاریش پیام داده که ترسو چرا نیومدی پایین جرعت نداری این حرفا 

اومده جلوی در خونه خواهرم دادو بیداد مادرشوهرش شاهده اونجا بوده 

شوهرش الکی به همه گفته شیشه های خونشونو شکوندم درصورتی که نشکونده الکی گفته این همه مدرک داره خواهرم