2777
2789
عنوان

تبخال پوستی....لطفا کمک

320 بازدید | 8 پست

سلام دوستان کسی سابقه تبخال پوستی نداشته؟

دختر جاریم متاسفانه صورتش اینجوری شده

دکتر پماد و قرص آسیکلوویر تجویز کرده....

خیلی نگرانه

من ازش خواستم که اینجا بیان کنم شاید کسی بوده است مدلی خوب شده باشه و جاش از بین رفته باشه

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

قرص اسیکلوویر ک عالیه پمادشم بماله ایشالا هرچه زودتر خوب میشه

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص اسیکلوویر ک عالیه پمادشم بماله ایشالا هرچه زودتر خوب میشه

بهش جواب نمیده....امروز خیلی قرمز تر شده....جاش مونده

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.
آخی طفل معصوم. تجربه ای ندارم ان شالله زودتر خوب بشه.

آره دخترم هست منکه خیلی ناراحتشم

عزیزم طفلکی

متاسفانه درمانش زمان میبره. هیچ داروئی هم جز آسیکلوویر نداره

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

سیر رو خیلی توصیه کردن

میخواد بدونه مصرف آنتی بیوتیک تاثیری داره؟

آخه یه دکتر دیگه براش آنتی بیوتیک تجویز کرده بود

عزیزم طفلکی متاسفانه درمانش زمان میبره. هیچ داروئی هم جز آسیکلوویر نداره

کاش حد اقل جاش نمیموند