2777
2789
عنوان

بچه ها یکی بهم اینوگفت

182 بازدید | 28 پست

بچه ها من دوتاگل دختر دارم یکی منوتوخیابون دید پسراورده بهم گفت الهی ک چراغ خونتون روشن بشه خدایه نگاه کنه بهت یه پسرب توام بده بعد من لبخندزدم گفتم باوجوددخترام ماتوخونمون چلچراغ داریم جای خالی نداریم ک لامپ اضافی بزنیم بعد گفت من برم خدافظ بنظرتون خوب گفتم یاباید چیزدیگ میگفتم اعصابم ازش خورده نمیدونم چرا بعضیا فک میکنن دختر جز بچه حساب نمیشه خب اخه عوضی خوبه خودتم دختری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قراره شاه بشه کشور گشایی کنه بچش

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

وا مردم چه احمقن  چه مدل حرف زدنه اخه.... 

بتوچه که جنسیت بچه مردم چیه

حالم ازین تبعیض بهم میخوره 

خوب جواب دادی 

من بجات بودم خیلی بهم میریختم میگفتم شما برو دعا گوی خودت باش غقب مونده

وا مردم چه احمقن چه مدل حرف زدنه اخه.... بتوچه که جنسیت بچه مردم چیهحالم ازین تبعیض بهم میخوره خوب ...

اره نفهم ب تمام معنا بود فداتشم من کلابچه کوچک میبینم ذوق میکنم جنسیتش اصلا فرقی نداره گفتم وای چ کوشوله خوشگلی ماشاالله بعداینوبهم گفت درجواب عوضی