2777
2789
عنوان

بچه ها یکی بهم اینوگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره نفهم ب تمام معنا بود فداتشم من کلابچه کوچک میبینم ذوق میکنم جنسیتش اصلا فرقی نداره گفتم وای چ کو ...

اصلا چه حرف مزخرفیه جنسیت واقعا....

زن و مرد مکمل هستن

کسی بهت چرتت گفت بگو

دخترامو قوی بار میارم تا پسرای مردم جمع و جور کنه تو زندگیش

چرا این عوضیا تمام نمیشن؟ خاک بر سرشون که نسل به نسل احمق به دنیا میان و میمیرن و هیچ خاصیتی برای دن ...

اره واقعاازبیشوریش حالم بهم خورد به خداقسم خوردم ک جوری پشت دخترام باشم ک نزارم اب تودلشون تکون بخوره میخوام اگ‌خداکمکم کنه یجور حمایتشون کنم ک وقتی بزرگ شدن حس نکنن دخترن وضعیف دعاکن برام قشنگم ک ب ارزوم برسم قربونت برم عزیزمی 

اصلا چه حرف مزخرفیه جنسیت واقعا....زن و مرد مکمل هستنکسی بهت چرتت گفت بگودخترامو قوی بار میارم تا پس ...

اره واقعا این عقده ای هاتموم شدنی نیستن فداتشم واقعا تنهاارزوم همینه ک دخترامو قوی ومحکم باربیارم

اره واقعاازبیشوریش حالم بهم خورد به خداقسم خوردم ک جوری پشت دخترام باشم ک نزارم اب تودلشون تکون بخور ...

دختر ضعیف نیس.... دختر به اندازه تار موهاش از کاینات انرژی دریافت میکنه جایگاه زن  پیش خدا صد برابر بیشتر از مرده.... دیگ این موضوع تو همه ادیان و انرژی ها ثابت شده....

دختر ضعیف نیس.... دختر به اندازه تار موهاش از کاینات انرژی دریافت میکنه جایگاه زن پیش خدا صد برابر ...

افرین ک انقدرباشخصیت وفکرباز هستی عزیزدلم واقعاهمه حاحرف همینه ک همه چیزهای حوب وقشنگ ازجنس زن هستن خداکنه ک بعضی هاهم بفهمن و ب بقیه زخم زبون نزنن مرسی عزیزدلم ک ارومم کردی انشالله خداعزیزانتوحفظ کنه

اره واقعا این عقده ای هاتموم شدنی نیستن فداتشم واقعا تنهاارزوم همینه ک دخترامو قوی ومحکم باربیارم

توکل بخدا.... ولی ریختم بهم  بدجور...

یاد تمام شکست هام افتادم ک بخاطر جنسیتم حمایت نشدم از طرف پدر

توکل بخدا.... ولی ریختم بهم بدجور...یاد تمام شکست هام افتادم ک بخاطر جنسیتم حمایت نشدم از طرف پدر

ای جوووونم عزیزدلم اشکالی نداره قشنگم ازاین ب بعد شما برای فرزندانت جوری مادری کن ک بقیه غبطه بخورن منم مثل شماهمیشه ازطرف پدرسرکوفت میخوردم