2821
2789
عنوان

این روزا

110 بازدید | 11 پست

خودمم نمیدونم چرا این روزا حساس شدم خیلی ، زود رنج شدم ، دلم گریه میخواد ، نسبت به آدما و اتفاقا یه حس عجیبی دارم  ، بهونه گیر شدم اینو هم اطرافیانم تایید میکنن 😢

خودم این حس و حال رو دوست ندارم اصلا، نمیدونم چیکار کنم حالم بهتر شه🥺

اتفاقا منم چند روزی انرژی بدی دورم بودولی سعی کردم خودمو سر و سامون بدم

نمیدونم چرا منم اینطوری شدم ، اصلا یه آدم دیگه شدم و من کلا  نمیتونم زیاد نشون بدم که  اوکی نیستم ولی با این حال متوجه شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا منم اینطوری شدم ، اصلا یه آدم دیگه شدم و من کلا نمیتونم زیاد نشون بدم که اوکی نیستم ول ...

فدای سرت

مراقبه کن

سعی کن با خودت خلوت کنی

بنویسی

هر کاری ک حس میکنی بهت ارامش میده انجام بدی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

اتفاقا منم چند روزی انرژی بدی دورم بودولی سعی کردم خودمو سر و سامون بدم

اینجام تنها جاییه که اگه بخوام حرف بزنم میام برای درد و دل ولی متاسفانه گاهی رفتار و واکنش بعضی کاربرا و نظراتشون حال آدمو بد میکنه

اره با نوشتن آروم میشم

خیلی خوبه 

و راجب نظر بالا بله زیاد انتقاد میشه

بدل نگیرید اصلا کلی ادم با عقاید متفاوت اینجاست طبیعیه

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خیلی خوبه و راجب نظر بالا بله زیاد انتقاد میشهبدل نگیرید اصلا کلی ادم با عقاید متفاوت اینجاست طبیعیه

اره ولی گاهی خود من از برخورد و لحن حرف زدن همجنس خودم خجالت زده میشم ، گاهی شخصی که میاد تاپیک میزنه حالش خوب نیست و نباید نمک بپاشیم رو زخمش یا اصلا اطلاعی ندارم در اون زمینه و مشکلش سکوت کنیم ولی متاسفانه بعضیا اینجور نیستن

اره ولی گاهی خود من از برخورد و لحن حرف زدن همجنس خودم خجالت زده میشم ، گاهی شخصی که میاد تاپیک میزن ...

بله خیلی من جز کاربرایی بودم ک همیشه تو چشم بودم

همیشه انتقاد میشد ازم

ولی بی تفاوت میگذشتم و شاید باورتون نشه خودشون گاهی معذرت خواهی میکردن و یسریاشونم که نه 

اما درکل من توجهی نمیکردم و گاهی هم مودبانه جواب میدادم

خودمو درگیر نمیکنم و نمیکردم

و جالبه من اصلا تاپیک خاصی هیچوقت نمیزدم😂میخوام بگم که بدل نگیر  دلتو باید بزرگ کنی همچین جایی

بله خیلی من جز کاربرایی بودم ک همیشه تو چشم بودمهمیشه انتقاد میشد ازمولی بی تفاوت میگذشتم و شاید باو ...

منم کلا زیاد اینجا تو چشم نیستم ولی خب بعضی وقتا آدم میاد که شنیده بشه که حالش بهتر بشه ولی نباید نسبت بهش توهین کنیم یا... ، اختلاف نظر همیشه هست یه امر طبیعیه ولی اینکه بخواییم با جنگ و جدل حرفمون رو به طرف مقابل بفهمونیم اصلا کار درستی نیست ، من روز پیش همچین شرایطی رو تجربه مردم نسبت به یه کاربری و توی یکی از تاپیکام و  یه حرفی زد و خیلی سریع پاکش کرد  ازش دلیل خواستم خیلی محترمانه ،در جواب بهم نمیدونم و سنشم از خودم کوچک تر بود خب آخه زمانی که نمیدونی چرا حرف میزنی چرا دل میشکونی!

منم کلا زیاد اینجا تو چشم نیستم ولی خب بعضی وقتا آدم میاد که شنیده بشه که حالش بهتر بشه ولی نباید نس ...

ما نمیتونیم چیزی ک هستیمو از بقیه انتظار داشته باشیم

من تجربش کردم

نهایتا بتونیم نادیده بگیریم این افرادو

بعدشم اینجا هزاران کاربر داره 

انگشتای دستمونم با هم فرق دارن عزیزمن

چ برسه ادما و خلق و خوشون

ما نمیتونیم چیزی ک هستیمو از بقیه انتظار داشته باشیممن تجربش کردمنهایتا بتونیم نادیده بگیریم این افر ...

ولی واقعیتش من نمیتونم کسی که داره توهین میکنه و لحنش مناسب نیست رو‌ نادیده بگیرم مگه دلیلشو بپرسم و سخته اینطوری