2777
2789

۱۹ سالمه خیلی وابسته به خانوادم هستم میخوام دانشگاه شهر دیگه ای بخونم که مستقل بشم.عاشق روانشناسیم بنظرتون چه شهری برم خوبه؟قراره بدون کنکور برم.

و یه سوال دیگم اینکه آیا خود دانشگاه رفتن اصلا درسته؟خیلیا هستن دوره های کوچینگ میگذرونن و تو فضای مجازی خدمات میدن.ولی از طرفیم دوس دارم دانشگاه رو تجربه کنم 

از تبریز بهتر جایی هست؟

وگراینکه دانشگاه های تاپ تهران قبول بشی

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده افشانی پشت سر مردم گرم بوده گردنت کش اومده دراز شده🪜نگاهت دنبال ماتحت مبارک مردم بوده چشمات ورقلمبیده شده تقاص نواقص تو رو هم مردم باید پس بدن🧟‍♀️بالاخره لقمه رو ظاهر تاثیر داره دیگه😜خدایا شکرت که دشمنامو از ابله ترین و خنگ ترین اقشار جامعه در تاریخ آفریدی😌👌🏻بعضی تاپیکا و پستای مورد علاقه ی بعضیا رو میزنم تا ملخا رو از لونه هاشون بکشم بیرون بالاخره یجایی باید شرایط انعقاد نطفه هاشونو نشون بدن☠️یه نفر باشی و بیشتر از ده تا اکانت فیک داشته باشی و خودت با خودت گروپ بزنی خبر از قابلیت های فراوانت میده وبکمی😈⛏️ لطفا شماها هر چه سریعتر قبل خرداد از نینی سایت فرار کنید تا آبروتون بیشتر از این نرفته چون دیگه دستتون واسه خیلیا رو شده و ظاهر و باطن شیطانیتونو همه دیدن🙎🏼‍♀️🍂👩🏻‍🦱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو دانشگاه ولی شهر خیلی دور نرو

شهرای اطراف تبریز مثلا اردبیل و اینا خوبن

هم خیلی چسبیده به خانواده نیستی

هم اونقدم دور نیستی که سخت باشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

حتما برو دانشگاه ولی شهر خیلی دور نروشهرای اطراف تبریز مثلا اردبیل و اینا خوبنهم خیلی چسبیده به خانو ...

اخه میخوام خود دانشگاه هم خوب باشه از نظر اساتید.اردبیلو نمیدونم 

هیچی دانشگاه نمیشه به خصوص اینکه سواد کارشناسی نود درصد سواد ادم هست تو رشته ای که میخونی تو ارشد و ...

اخه میگن چیز خاصی تو دانشگاه یاد نمیدن منم موندم چیکار کنم

اخه میگن چیز خاصی تو دانشگاه یاد نمیدن منم موندم چیکار کنم

بیخود میگن 

الان من دارم فرق اونایی که رفتن و نرفتن رو تو اطرافم میبینم 

هم علم یاد میگیری 

هم با انواع ادم و فرهنگای مختلاف اشنا میشی ادمارو میشناسی و خیلی زرنگتر از ادمای دانشگاه نرفته میشی