2777
2789

جراحی دندون عقلی ک کج رشد کرده و رو عصبه راسته ک میگم خییییلی حساسه و باید ی فوق تخصص و جراح ماهر انجام بده من استرس گرفتم نمی‌دونم کجا برم پیش کی برم میترسم از جراحی خواستم بدونم هزینش چقدره

هزینه ش رو نمیدونم ولی من جراحی کردم خیلی راحت بود

الکی اینهمه به خودم استرس دادم

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مورد که شما میگی فرق داره منم اینحور دندونی دارم 

الکی بعضی دکتر ها شلوغش میکنن باید بری پیش متخصص این کار 

فکر کنم جراحی عصب و ریشه چنین تخصصی میشه 

من زیاد مشورت کردم اولا که میگن تا وقتی درد نداره و پوسیده نشده کارش نداشته باش بعدشم نهایت عوارضش در حد گز گز شدن اون قسمت هست نه اینکه میگن فک فلج میشه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

این مورد که شما میگی فرق داره منم اینحور دندونی دارم الکی بعضی دکتر ها شلوغش میکنن باید بری پیش متخص ...

عه؟ آخه دندان پزشکه بهم گفت یکی از عقلات عادیه میتونم ب راحتی درش بیارم اون یکی هم کجه هم رو عصبه من میترسم آسیب ببینی برو پیش متخصص باید حتما جراحی بشه حالا من واسه این دو دل شدم چون خاله ام گفت منم ی دندون اینجوری داشتم ی پزشک دندون معمولی برام در آورد ک فعلا تخصص نداره هیچ اتفاقی ام برام نیوفتاد حالا نمی‌دونم برم پیش همون دکتر خاله ام یا متخصص

عه؟ آخه دندان پزشکه بهم گفت یکی از عقلات عادیه میتونم ب راحتی درش بیارم اون یکی هم کجه هم رو عصبه من ...

قطعا برو پیش متخصص 

من منظورم این بود که نترس اونقدر که بعضی دکتر ها شلوغش میکنن خطرناک نیست 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

آها مرسی یکم ترسو ام از جراحی و بخیه و اینا میترسم

نه بابا من دندون عقل جراحی کردم اصلا نفهمیدم کی شروع کرد کی تموم شد 😅

اینم راحته فقط اگه پوسیده نشده و درد نداره کاریش نداشته باش

نه بابا من دندون عقل جراحی کردم اصلا نفهمیدم کی شروع کرد کی تموم شد 😅اینم راحته فقط اگه پوسیده نشده ...

پوسیده ک نشده کامل اما درد داره دردشو میکشه پایین فکم و تو گردنم!!!

راستی کی انجام دادی چقد هزینه ات شد

من جراحی دندون عقل معمولی انجام دادم اینکه رو ریشه بود رو هنوز نرفتم پارسال زمستون حدود ۳ تومن