۲تا کارت هدیه روز مهندس داشت از کیفش برداشتم.. برگشته میگه بزار سر جاش دارم عین خر کار میکنم... خب پس من با ۲ تا بچه تو خونه کار نمیکنم؟؟ اصلا عین مردای دیگه دلسوز زن بچه نیست. اولویت اول خودشه.. برا خودش بهترین چیزا میخره. همیشه حسرت زن داداشم میخورم داداشم میگه اول زنم باید بهترین چیز داشته باشه این برعکسه.. یعنی بمیرمم کارتا رو نمیدم.. کارت هدیه چقدر میزنن معمولا؟؟ پونصدی میدونم که عمرا نیست..چون پیش رفیقش کارمیکنه و با اینکه شریک نیستن خوب هواشو داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برا زنش گوشی ۶۰ تومنی. بعد شوهر من برا خودش گوشی ۱۲۰ تومنی خرید من گوشی ام هنوز ۴ تومنیه عوض نمیکنه ...
والا من قبلا تاپیک های شما رو دیدم
خودت این مدلی هستی خب
برای خودت خسیسی و یعد هم برای بچه هات همش ارزون میخوای بخری
مشخصه که شوهرت باید پولشو یه جا خرج کنه
شماها خرجی ندارین آخه
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊