2777
2789

خانمهای که جداشدن یا در شرف جدایی هستن میشه بیاید و بگید چرا جدا شدین ؟و یا چه چالش های رو به رو شدین و اگر بچه داشتید چه چالشی پشت سر گذاشتین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

4 ساله اومدم خونه پدرم هنوز طلاق نگرفتم دو تا بچه دارم آدم با بچه نمیتونه طلاق بگیره خیلی سخته😔😔

وای عزیزم چهار سال خیلیه 

•𓃠•به من نگو میو؛ ما دیگه هیچ میویی با هم نداریم•𓃠•

4 ساله اومدم خونه پدرم هنوز طلاق نگرفتم دو تا بچه دارم آدم با بچه نمیتونه طلاق بگیره خیلی سخته😔😔

دلیل برای طلاق زیاد داشتم ولی با این وجود  الان جوری دلتنگ بچه هام که حاضرم دوباره با همون شرایط ادامه بدم 

بچه هارو ازت گرفته؟

بچه ها پیش خودشن ولی خودم خواستم پیشش باشن

چون اون خیلی عذابم داد منم خواستم اذیت بشه 😔

ولی حماقت کردم الان خودم دارم تاوان حماقتم میدم و بخاطر بچه ها نابود میشم

نه فقط و فقط غصه بچه ها رو میخورم و غذاب وجدان دارم که مادر خوبی نبودم براشون ای کاش بازم تحمل میکر ...

به فکر خودت باش گلم. پس خودت چی حق ی زندگی خوبو نداری؟ 

•𓃠•به من نگو میو؛ ما دیگه هیچ میویی با هم نداریم•𓃠•

نه فقط و فقط غصه بچه ها رو میخورم و غذاب وجدان دارم که مادر خوبی نبودم براشون ای کاش بازم تحمل میکر ...

عزیزم همون اول باید با وکیل طلاق صحبت میکردی و مشاوره میگرفتی اشکال نداره همین الانشم با وکیل صحبت کن اول از نظر اقتصادی مسایلتون حل بشه بعدش نحوه نگهداری بچه ها و تهیه مسکن خودت و غیره و بعدش تموم کن