2777
2789

دختر یه خونه معمولی داشته باشه و پسر یه ماشین معمولی با یه درآمد معمولی داره و خانواده اش هم خودشون ندارن که بخوان در آینده کمک به پسرشون کنن.

بنظرتون در آینده خیلی از نظر مالی به مشکل میخورن؟؟

نظرتونو راجب این قضیه بگین لطفا🙏🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پرتوقع نباشن باهم زندگی خوب و ساده‌ای دارن یا میتونن با هم خیلی پیشرفت کنن

زیاد از این موارد دیدم زندگی خوبی دارن

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

اگه پرتوقع نباشن باهم زندگی خوب و ساده‌ای دارن یا میتونن با هم خیلی پیشرفت کننزیاد از این موارد دیدم ...

اصلا باباهای ما مگه با مامانامون ازدواج کردن چی داشتن

الان با این وضعیت گرونی و اقتصاد مملکت اکثر جوونا خونه ندارن مگه اینکه باباشون بهشون داده باشه

دختره نباید از این شخصیتا باشه که تو دعوا بگه برو از خونم بیرون و یا به روی مرد بیاره وگرنه کار به جاهای باریک میکشه

یه دختر باید خیلی خیلی عاشق باشه که بتونه بذاره پسر بیاد تو خونه اش زندگی کنه 

من زیاد دیدم اینجور ازدواج رو که اوضاع مالی دختره بهتر بوده و کلییییی ام ساپورت کردن پسره رو از خونه و کار و همه چیش از دختره و خانواده ش بوده و....

عاقبتش این بوده که پسرا رفتن با یه دختری که هیییییچی نداشته و....  خیانت کردن به همسرشون و کلی از پولها و... هم خرج خیانتاشون کردن..

اگه پسره شغل اینده داری داره و زرنگه و جنم کار کردن داره موردی نداره از هرلحاظ خوبه فقط مشکلت همینه ...

شغل هنری داره با هنر خودش پول درمیاره،ولی شغل دومش ثابت نیست و توی یه کار نمیمونه.ولی شدیدا آدم کاری و زرنگه 

از چه نظر ؟ میشه بگین چه اخلاقی؟

اون دختر از اونایی نباشه که بخواد منت بزاره بلند پرواز نباشه توقعش بالا نباشه 

پسره توقع بالا نباشه دنبال پیشرفت باشه کاری باشه از همه مهم تر قدرشناس باشه 

اگه پرتوقع نباشن باهم زندگی خوب و ساده‌ای دارن یا میتونن با هم خیلی پیشرفت کننزیاد از این موارد دیدم ...

اره منم یکی از اشناهامون دیدم خیلی پیشرفت کردن و زندگی شونو ساختن، ولی نمیدونم اکثرا میگن با آدم پولدار تر از خودت ازدواج کن خانومی کنی

باهاش باید اون خانمه تعیین تکلیف کنه واون خانم حق طلاق و حق حضانت بچه هم بگیره 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شغل هنری داره با هنر خودش پول درمیاره،ولی شغل دومش ثابت نیست و توی یه کار نمیمونه.ولی شدیدا آدم کاری ...

شغل هنریش چیه در کل اینده شغلی و زرنگیشو بسنج بعدا پیشرفت میکنه