2777
2789

زشتخ

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

خنده دار نبود خاطره من😁

انقدر جیغ میزدم انگار میخوام زایمان کنم داییمم خیلی چپ چپ نگام میکرد😑

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش مامانم برام تعریف کرده بود بعد یک روز صبح تو مدرسه برامون یک دوره برگزار کرده بودند درباره این موارد صحبت میکردن داشتم بر میگشتم حس کردم یکم کمردرد دارم و حالم عجیبه با این حال که میدونستم ولی رفتم دستشویی قطره خون رو دیدم واقعا ترسیدم 

11 سالم بود از مدرسه اومدم خونه میخواستم برم حموم که دیدم... و ترسیدم مامانمو صدا زدم خیلی ریلکس رفت شو.رت و پد آورد برام و بهم یاد داد چیکار کنم

بعد از ظهرم که بابام اومد خونه بهش گفت تارا پریود شده خیلی خجالت کشیدم 

بابام به عنوان جایزه برام کیک و ناخن گیر گرفت

هنوزم که هنوزه ربط ناخن گیر به پریودی رو نفهمیدم 

یه بار از مامانم پرسیدم چرا خودشم خندش گرفت گفت چون قشنگ بود😑😑😂😂😂

11 سالم بود از مدرسه اومدم خونه میخواستم برم حموم که دیدم... و ترسیدم مامانمو صدا زدم خیلی ریلکس رفت ...

وای نههه من هنوزم میترسم بابام بفهمه پریود میشم البته ۳۸سالم شدههههه🤣🤣

دایتتتت چرا دیگههه😂😐

خونه مادربزرگم بودیم آخه 

در اتاق باز بود اون تو هال بود 

منم که ترسیده بودم هیچی حالیم نبود

حالا هرچیم مامانم میگفت چیزی نیست من باز گریم میگرفت🤦🏻‍♀️😂

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻