بعد ۲۱ تعلیق اشتباهی با قدرت برگشتم تا کسایی که اشتباه میکنن رو اگاه کنم بیسواد هارو نابود کنم . از رو خرابا رد بشم . دهن خرافاتی هارم سرویس کنم . هورا
پ.ن : یکی اسم اربریش حق گوی اعظمه من اون نیستم ولی طرفو خیلی دوستش دارم اگه تو این تاپیکه
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
با این اوصاف فکر نمیکنم برگشت دوبارتون هم پر دوام باشه
اره شرایط اینجا خیلی بده
بچهها من ظرفیت تاپیکام تموم شده یکی بمن بگه قضیه سپهر حیدری و زنش ارامو ساسی مانکن چیهههه😂ببهشید ا ...
هیچی برای مارکتینگ اهنگ جدیدساسی یکم حاشیه درست کرد و رفت تو موزیک ویدیو ساسی شرکت کرد