2777
2789
عنوان

دندانپزشک هست

115 بازدید | 19 پست

دوستان سلام دخترم ۶ سالشه،دندون شماره ۴ پوسیده شده،دندان شماره ۴ زمان تعویضش با دندان دائمی چندسالگیه؟

نیازه ببرم ترمیم؟

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله نیاز حدود ۱۱ ۱۲ سالگی اون دندون دائمی درمیاد اگه که الان درستش نکنید و یا بکشیدش و فضا نگهدار ن ...

ممنون میبرمش برای ترمیم،خصوصا بین دندانی هست،یه تکه هم شکسته ازش،اصلا ندونستم کی شده

اگه خواب نیست ممنون میشم

عزیزم گفت توی سن 7 یا 8 سالگی جایگزین میشه بعد گفتش بستگی به دندون داره اگه زیاد پوسیده باشه و عفونت داشته باشه کشیده میشه اگه پوسیدگی سطحی باشه ترمیم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

عزیزم گفت توی سن 7 یا 8 سالگی جایگزین میشه بعد گفتش بستگی به دندون داره اگه زیاد پوسیده باشه و عفونت ...

ممنون عزیزم خیلی زحمت کشیدی،خدا خیرت بده

ممنون عزیزم خیلی زحمت کشیدی،خدا خیرت بده

این چه حرفیه گلم کاری نکردم انشالله که زودتر دندون های کوچولو تون خوب میشه🤍

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

عزیزم دندان ۱و۲ یعنی دوتای جلو۷یا ۸سالگی در میاددندان ۴ همون ۱۱ و ۱۲ سالگی درمیاد لطفا حتما نسبت به ...

حتما اینکارو میکنم،میتونم تا ۶ فروردین صبر کنم یا زودتر اقدام کنم؟

ممنون از حسن نیت شما❤️