2777
2789

سلام دوستان دیروز دو تا فرشمو دادم امروز اورده یکی از فرشام دو تا خط موازی به اندازه یه وجب پاره شده اولش که گردن نمیگرفتن میگفتن از اول پاره بوده بعد گفتم اونیکه فرشو برده بیاد تایید کنه که پاره بوده بالاخره بعد از کلی زنگ زدن میگن مشکل از فرش خودتون بوده پوسیده بوده این مشکل پیش امده حالا چیکار کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش دم عیدی نمیدادین

من هر جا میرم تو شهرمون میبینم نیسان نیسان دارن قالی جابجا میکنند این دو سه روز به قدری ماشین قالی شور دیدم حالم بد شد

پارسال فرش شویی میدونی بهمون چی میگفت؟ تو حرفاش سوتی داد دم عید بود گفت نگذارین روزای اخر تو رو خدا فرش بیارین....گفت زنگ زدم ده تا کارگر از اینور اونور جور کردم که دم عیدی رو جمعش کنیم...فکر کن هر جا گفت رسیدم بغالی و چغا لی گفتم نیرو دارین ؟!!1 راستش ترسیدم اینو گفت امسال ندادم تا بعد عید اردیبهشت شاید بدم

دوست عزیز زنگ بزن اتحادیه. تا کارشناس بفرستن. و با گوشین عکسم بگیر. و تو دادگاه شکایت حقوقی هم می تونید مطرح کنید. اونم عالیه و حتما جواب می ده

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

کاش دم عیدی نمیدادینمن هر جا میرم تو شهرمون میبینم نیسان نیسان دارن قالی جابجا میکنند این دو سه روز ...

اره دقیقا یکی دیگه قالی برد ولی دو نفر دیگه که یکیشون افغانی بود اوردن

دوست عزیز زنگ بزن اتحادیه. تا کارشناس بفرستن. و با گوشین عکسم بگیر. و تو دادگاه شکایت حقوقی هم می تو ...

قسمت جالبش اینه این قالشویی با دو تا اسم داره فغالیت میکنه من به قالشویی افشار زنگ زدم ولی وقتی امدن رو فاکتور اسم قالشویی گلستان قزوین بود بعد گفتن با دو اسم فعالیت میکنن فکر کنم اینقدر شاکی داشته که با اسم دیگه فعالیت میکنه

قسمت جالبش اینه این قالشویی با دو تا اسم داره فغالیت میکنه من به قالشویی افشار زنگ زدم ولی وقتی امدن ...

بله. تخلف نی کنن. تو دادگاه دادخواست حقوقی هم بدین از طریق دفتر خدمات قضایی. کارشناس می فرستن می آد و قیمت ضرر و به قیمت روز مشخص می کنن و محکوم میشه

اره کاریم نمیتونی بکنی دستگاهشون خراب بود ه پیش میاد

اصلا تمیز هم نشسته پشت فرشم که رنگ روشنه زرد تیره بود روی خود فرشم هم یه لکه چای بود که هیچ تغییر نکرده بود

الان به انحادیه شکایت کنم یا برم دفتر خدمات قضایی؟

خودتون تصمیم بگیرین. اول اتحادیه بگین. و بهشون بگین شکایت هم کردم. دیدین رسیدگی نمی کنن.دادخواست حقوقی بدین. یا مبلغ کمتر ضرر و زیان تعین کردن. دادخواست بدین

اصلا تمیز هم نشسته پشت فرشم که رنگ روشنه زرد تیره بود روی خود فرشم هم یه لکه چای بود که هیچ تغییر نک ...

خواهرم قالیشو پاره کرده بودن تازه من همیشه اونجا میدم کارش عالیه ،گفتن از دستگاهشون بوده وبه طور رایگان رفو وترمیمش کردن ،متاسفانه شانستون بوده دیگه ،تگر کثیف شستن زنگ بزنین که ببرن دوباره بشورن موظفن دوباره بشورن

خواهرم قالیشو پاره کرده بودن تازه من همیشه اونجا میدم کارش عالیه ،گفتن از دستگاهشون بوده وبه طور رای ...

فرش خواهرتون  چند سال استفاده کرده بود که این اتفاق افتاد؟ فرش من نو نیست چند سال استفاده کردم  ولی مشکلی هم نداشت مثل نو دیده میشد حالا میگن مشکل از فرش خودتون بوده