2777
2789
عنوان

من چرا انقدر بی کسم🥲

149 بازدید | 16 پست

واقعا دارم اذیت   میشم   تو اوج    سنی که تفریح  نیاز دارم   شادی  نیاز  دارم  هیچکیو ندارم   ۱۸  سالمه   یدونه آبجی  ندارم     خانواده  مادریم   یه شهر  دور  خانواده پدریم   ارتباط  نداریم  دوتا دونه  رفیق  داشتم  اصلا   بدرد نخور  جایی نمیریم   حرف نمی‌زنیم       کلا  خیلی احساس تنهایی میکنم هیچی  سرگرمی  ندارم  هیچ  تفریحی  ندارم  ختی با خانواده   بابام  یکسره سرکار    ته تهش   با مامانم بیرون  برم   اونم خب  خوش  نمیگذره   من دوست  دارم  دو تا رفیق  داشته باشم بگم  بخندم شوخی  کنم   عاشق بشم  زندگی  کنم نمیگم  مامانمم بده ها   اما بر هر حال  اون   صمیمیته    نیست  اون  رفتارا نیست    تنها  جایی نمیرم   اگه برم  هزارتا سوال  کجا میری  چرا  میری حتی باید بگم ثابت کنم تا بگن  باشه 

فقط  انتظارشون از من اینه  درس  بخونم    کار خونه  کنم   خلاف  نکنم کلا  برای خودم نباشم  خودمو وقفشون کنم بخدا  انقدر  کردم   مثل  بچه  ۲ ساله ها باهام  برخورد میکنن 

نگاه کنید خانواده عشقه من‌ خودم خیلی دوسشون دارم اما بخدا اذیت میشم اینکه همش جواب پس بدم اینکه هر جور اونا میگن رفتار کنم من دلم میخواد زندگی کنم میخوان کار کنم میگن نه درس میخوام برم یه فن یاد بگیرم میگن درس میخوام بگردم هزارتا سوال میپرسن حالا خوبه یه دوستم ندارم 

همش ناراحتی های تو خونه در و دلای مامانم با من اعصابمو بیشتر خراب میکنه بیشتر افسردم میکنه یه جوری شدم با هر حرف دعوام میگیره گریه میکنم فشار روم زیاده درکم نمیکنن همش فکر میکنن بچم همش امر و نهی منم نمیخوام سرخود باشم اما حداقل تفریحمو باید بکنم خب

از درس دور شدم همش تو گوشیم سعی میکنم تنهاییمو با گوشی افراد تو گوشی برطرف کنم روز بع روز بدتر میشم انقدری فشار رومه موهام کلی میریزه بدنم یهو سست میشه نمیدونم باید چطوری بهشون بگم که منم آزاد بزارین چطوری یه دوست خوب پیدا کنم بخدا من همه کار میکنم مهربونی خوبی اما انگار هیچکی پیشم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بازم میگم خانوادم واقعا برام قابل احترامن منم منظورم از آزادی کارای بد نیست فقط می‌خوام یه نرمال زندگی رو داشته باشم طوری کردن که همههه چیزام وابسته اونا هست کاراشون همشون با منه یه بارم انجام ندم میگن عاا آیناز اینحوریه اونجوریع یه سری وقتا غصه میخورم داداشم هر وقت دلش خواست بیرونه هر وقت پول خواست همراشه هر اشتباهی کرده گفتن جوونه دوست دختر داره یدونه آخ نمیگن

انقدر فشار روانی تو خانوادم زیاده که درس نمیخونم میخوام فرار کنم بیرون خوش بگذرونم اما یه رفیق ندارم میخوام یکیو دوست داشته باشم اما همه پسرا دنبال سو استفاده که من نمیخوام اما یجوری داره میشه که بهشون دروغ بگم هر کاری دلم خواست بکنم کارایی رو که خودمم دوست ندارم انجام بدم

قدر آرامش زندگی ت رو بدون لااقل مادرت خودشیفته نیست یاپدرت یاخواهری که نداری وگرنه دنیاست رو سیاه می ...

نه   اما هزار تا درده    مامانم بهم وابستگی شدید  داره   همچنین من      اصلا میگم جوری شده  انگار   بچه  دوسالم

من همسن تو بودم یه نامادری بدجنسم داشتم تنها

من  همسن  سالامو میبینم   عشق  میکنن مستقلن عاشقن    کار میکننن  درس میخونن بخدا حسرت  میکشم  که چرا من نه  چرا  من نمیتونم یه تفریح ساده رو بکنم  چرا  همه دوستای  دورورم   دو تا چهره دارن

من همسن سالامو میبینم عشق میکنن مستقلن عاشقن کار میکننن درس میخونن بخدا حسرت میکشم که چرا ...

یه هنر یاد بگیر اینترنتی بفرو ش  سرت گر م میشه درستم کنارش بخون 

@mezonebanou  کانال ایتا     مزون بانو سفارش چادر  وپارچه چادری ولباس عقدو...