2777
2789

سر جدتون تاپیکمو به قهقرا نبرید

اگه تجربه ای در این زمینه دارید ممنون میشم در اختیارم بذارید و اگر ندارید لطف کنید از همین راهی که تشریف آووردید ، تشریف تون رو ببرید 

من پوست حساسی دارم 

مدتیه دارم نماز قضاهامو بجا میارم ، پیشونیم داره لک میشه😭

قبلا هم بخاطر خوندن نماز قضا و نوافل لک شده بود ، مدتی نماز قضا هامو نخوندم 

یه دوسالی گذشته ، تازه داشت خوب میشد که بازم شروع کردم به خوندن و لک پیشونیم باز داره بر میگرده

به من بگید چه کنم؟

دنیا رو برگزینم یا آخرت رو ؟ 😁😅

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم بتونی کاری بکنی یا مهر نزار یا اروم سجده کن مثلا کل وزنتو روی پیشونیت ننداز

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

فکر نکنم بتونی کاری بکنی یا مهر نزار یا اروم سجده کن مثلا کل وزنتو روی پیشونیت ننداز

خیلی آروم میرم سجده

بنظرت روی سنگ هم سجده برم لک میشه؟

خیلی آروم میرم سجدهبنظرت روی سنگ هم سجده برم لک میشه؟

فک کنم بشه روی یه چیز نرم سجده کن مثلا همون سجاده یا یه پارچه ی نرم تر 

روی همه چی میشه سجده کرد فقط چندتا شرایط داره مثلا پاک باشه خوراکی نباشه و… سرچ کن ببین

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

رو دستت معلم کلاس سوم یادم داد وقتی مهر نداای میتونی رو شصت دست سجد کنف

نه بابا ! روی دست که سجده درست نیست

فک کنم بشه روی یه چیز نرم سجده کن مثلا همون سجاده یا یه پارچه ی نرم تر روی همه چی میشه سجده کرد فقط ...

ممنونم