2777
2789
عنوان

چه جوری امام حسین رو دوست دارید

536 بازدید | 66 پست

سلام دوستان یک سوال...تو این ماه عزیز..چه جوری امام حسین رو دوست دارید...براتون چیکار کرده؟

من هرکار میکنم نمیتونم دوستش داشته باشم😪امام رضا و حضرت زهرا در حد معجزه دیدم توی زندگی ولی نمیتونم امام حسین رو وارد زندگیم کنم😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من راجب حضرت محمد اینجوری ام 

کاش یه چیزی ببینم دلم باهاش باشه 

ناراحتم که اینجوری هستم 

خدا قهرش میگیره

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

معجزه ای ندیدم ازشون 

نبینمم دوست شون دارم خیلی زیاد بیشتر از خانواده ام...

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

همین بس ک تو حسرتم یه بار کربلا راهم بده 

درخواست نده.  ریپ نزن بابا چاقال😒 لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

سلام عزیزم .تا حالا رفتی کربلا؟ اگه نرفتی یه بار برو اونجا عاشقش میشی

همین دیگه.امروز یکی از دوستام گفت یمخواد بره کربلا.منم خیلی حسودیم شد..پیش خودم میگم خوش به حالش..چرا به ما نگاه نمیکنه...ولی امام حسین اصلا نمیطلبونه...نمیدونم چه جوری دوستش دارن بقیه...☹️

نمیدونم خیلی دوسش دارم دلم براش تنگ میشه زیارت عاشورا میخونم سلام میدم حس خوب میگیرم دوست دارم دم افطار شده یه قطره اشک به یادش ازچشمم بیاد

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.