2821
2789
رژیم شوک چیه نشنیدم؟ اره تعریف فستینک رو زیااااد شنیدم

گوگل بزن روشها زیاده ببین با کدوم راحتتری انگار ۳ روز به بدن شوک میدی تا استپ وزنیت بشکنه 

و اینکه کالری هم یه روز زیاد بخوری یه روز خیلی کم اینمم یه جور شوک به حساب میاد

اره فست عالیه من هنوزم دارم ادامه میدم

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

عزیزدلی..انشالله شماهم به وزن دلخواهتون میرسین...بعله صبر ایوب میخواد...و اینکه قند رو کلا حذف کنین ...

فداتون شم

متشکرمممم

اره  قند نوشابه روغن رو حذف کردم

وای افرییین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان روزه میگرم و فست هستم کالری هامو زیاد کم میکنم هرروز متغیر ولی دو هفته اس استپ دارم

فست خوبه تحمل کن صبرتو ببر بالا جواب میگیری 

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

فداتون شممتشکرمممماره قند نوشابه روغن رو حذف کردموای افرییین

خدانکنه عزیز💋

خیلیم عالی انشالله بزودی به وزن دلخواهتون میرسین

😍❤

گوگل بزن روشها زیاده ببین با کدوم راحتتری انگار ۳ روز به بدن شوک میدی تا استپ وزنیت بشکنه و اینکه کا ...

اها باشه چشم خیلی ممنونم مهربونم

اره اینم حرفیه

خدایی همه میگن رژیم اینجوری بگیر

اها باشه چشم خیلی ممنونم مهربونماره اینم حرفیهخدایی همه میگن رژیم اینجوری بگیر

اره فست عالیه حتما امتحان کن 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز