2777
2789

امروز واکسن زده و میخوام انشالله از شیر بگیرم و هر روز ببرم پارک .چون هوا خوب شده سرگرم بشه یادش بره... چقدررررررر بچه داری تا ۲ ساله بشه سخته  مو دندونام ریخت نمیتونم جایی برم .خستمممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من‌چرا بعد دو سال سخت تر شد پس 😑

از شیر پوشک که بگیری راحت میشه که. من احمق تا بچه اولم ۲ ساله شد دیدم وای چه راحته سریع دومیو آوردم فاصلشون ۳ ساله... بزرگترین آرزوم اینه سریع ۲ سالش بشه از شیر پوشک بگیرم سمتم نیاد

از شیر پوشک که بگیری راحت میشه که. من احمق تا بچه اولم ۲ ساله شد دیدم وای چه راحته سریع دومیو آوردم ...

پس بچه تون حتما آرومه مال من از دیوار راست بالا می ره همه اش باید دنبالش باشم که خرابکاری نکنه

نه بابا اولی رو هم تا ۲۰ ماهگی شیر دادم... خیلی وضع دندون موهام خرابه

خب چه ربطی داره عزیزم مکمل مصرف کن ولی اگر قصد داری بذار حداقل یکی دوماه دیگه بچه درد واکسن و اون روحیه بد تازه ازش خارج میشه باز دوباره بهش شوک بدی بد ضربه میخوره

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
پس بچه تون حتما آرومه مال من از دیوار راست بالا می ره همه اش باید دنبالش باشم که خرابکاری نکنه

چندسالشه... من همش باید ببرم حموم پی پی بشورم رو دستم.. دستام دیگه داره میشکنه... بیرونم برم باید با کالسکه یا بغل ببرم سخته تو خیابونا..سینمم همش شیر میدم نا ندارم از جام بلند شم ..تمام وسایل خونمم ترکونده... پریود که میشم مرگمو میخوام هم پریود هم شیر بدی فاجعس واسه بدن

کیا ۱۸ ماهگی از شیر گرفتن؟؟ دندون نیشم داره در میاره و بی قراره.. یعنی هم واکسن هم دندون.... اما منم ...

دیگه وقتی چند مورد قاتی شده یکم بهش فرصت بده بنده خدا کم سختی و درد نمی‌کشه الان...دندون و‌ واکسن و...باز برم اضافه شده گناه داره بزار با شیرت آروم شه ...اذیت میشه اذیت میکنه

چندسالشه... من همش باید ببرم حموم پی پی بشورم رو دستم.. دستام دیگه داره میشکنه... بیرونم برم باید با ...

دقیقا دو سالشه! شیر از اول نخورد شیر خشک بود راحت گذاشت کنار ولی هنوز پوشک می بندم

دیگه وقتی چند مورد قاتی شده یکم بهش فرصت بده بنده خدا کم سختی و درد نمی‌کشه الان...دندون و‌ واکسن و. ...

اره خودمم دلم میسوزه... یه ۲ هفته دیگه میدم تا دندونش کامل بیاد بیرون و درد واکسنشم بره