2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شبتون بخیر❤️میتونم بپرسم روشتون برای خوندن فارسی و عربی چطوری بود؟چجوری میشه که اینا رو ۲۰ گرفت؟

برای فارسی من شبی یک ساعت روتین از مرداد تو برنامم داشتم و کلاس آقای جعفری هم شرکت میکردم که برای آرایه و دستور دوره فانوس استاد جعفری خیلی کمکم کرد و برای معنی هم فقط با تکرار دوره ی خوندن یه درس و حل نمونه سوال مشکلم رفع شد از کتاب فرمول بيست هم استفاده کردم که خوب و کامل بودن به طور کل برای فارسی نباید دستور و ارایه هر درس رو حفظ کرد باید کامل دستور و ارایه رو فهمید و بعد به صورت خود خوان آرایه های هر درس رو بنویسی تا کامل یاد بگیری و بعد مفهوم و کنایه رو حفظ کنی 

"👩🏻‍⚕️📚☕"

شبتون بخیر❤️میتونم بپرسم روشتون برای خوندن فارسی و عربی چطوری بود؟چجوری میشه که اینا رو ۲۰ گرفت؟

برای عربی استاد فلاح از موسسه تاملند خیلی خوبن من دوره ۶ جلسه ایشون رو دیدم که همه قواعد رو توش گفته بودن و فقط ترجمه نبود و از اردیبهشت مطالبی که خونده بودم رو مرور کردم و معنی ها رو کامل خوندم

"👩🏻‍⚕️📚☕"

بپرس عزیزم

اول اینکه ممنون بابت جوابتون به سوالاتم❤️

تاپیک هاتون رو همشون رو دیدم و سبک زندگیتون توجهمو جلب کرد

چقدر قشنگ زندگی میکنید🥹

و خب یکم کنجکاوی برام پیش اومد😅

خودتون یا خانوادتون مذهبی هستین؟

برای عربی استاد فلاح از موسسه تاملند خیلی خوبن من دوره ۶ جلسه ایشون رو دیدم که همه قواعد رو توش گفته ...

به نظرتون اگر فارسی رو از الان شروع کنم برای خوندن

و عربی رو از بعد از کنکور اردیبهشت بخونم خوبه؟

برای سلامت و هویت توصیه خاصی دارین؟

اول اینکه ممنون بابت جوابتون به سوالاتم❤️تاپیک هاتون رو همشون رو دیدم و سبک زندگیتون توجهمو جلب کردچ ...

خواهش میکنم عزیزم💙

نه اصلاً مذهبی نیستن ولی خودم به اعتقاداتم پایبندم

"👩🏻‍⚕️📚☕"

خواهش میکنم عزیزم💙نه اصلاً مذهبی نیستن ولی خودم به اعتقاداتم پایبندم

چقدر عالی

انشاالله که همیشه زیر سایه اهل بیت باشین❤️

از خیلی قبلتر تاپیک هاتون رو میدیدم و هرکدوم رو چند بار دیدم

خیلی از انگیزه ای که برای زندگی دارید لذت میبرم

من خودم هی به مرور بی تفاوت و بی انگیزه شدم نسبت به زندگی و خوشحالی های کوچیک رو از دست دادم 

بخاطر همین خیلی از شاداب بودن دیگران لذت میبرم

و خب تاپیکتون در مورد محرم و یکی از تاپیک هاتون که یه ائه از قران بود توجهمو جلب کرد به عقایدتون❤️

به نظرتون اگر فارسی رو از الان شروع کنم برای خوندنو عربی رو از بعد از کنکور اردیبهشت بخونم خوبه؟برای ...

آره به صورت فشرده بخون ولی سعی کن عربی رو هم تا قبل از اردیبهشت شروع کنی به خوندن حتی یک ساعت هم شده بذار تو برنامت 

برای سلامت من نمونه سوال های دبیرخانه از نهایی ۹۸ تا ۱۴۰۲ رو خوندم و خیلی کمکم کرد توصیه میکنم حتما حل کن این سوالات رو چون خیلی کمکت میکنن

برای هویت هم همینطور بعد از مرور کتاب حتما این نمونه سوالات دبیرخانه رو انجام بده یا از فرمول بیست استفاده کن

"👩🏻‍⚕️📚☕"