2777
2789
عنوان

سگ گزاشتم تو دیوار

81 بازدید | 10 پست

یه مرد معتاد زنگ زده میگه چند بعد بهش میگم مجردی یا خانواده میگه چطور گفتم به مجرد نمیدم حالا هی باخط مختلف مزاحم میشه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت تلفن فهمیدی معتاده؟

صدایه معتاد معلومه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

کاش حیوون و واگزار کنید فروختن یه جوری زشتهههه انسانی نیست

خودمم خریدم پولشو لازم دارم

خدایی دلتون میاد ؟ وقتی دارید چرا می‌فروشید با واگذاری میکنید ؟ خیلیا هستن میخرم برای مار خونگیشون 

تا وقتی شرایطشو ندارید پت نیارید 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
ببخشید ولی واقعا چرا به مجرد ها سگ نمیدن🤷🏻‍♀️

میبرن بلا سرش میارن

خدایی دلتون میاد ؟ وقتی دارید چرا می‌فروشید با واگذاری میکنید ؟ خیلیا هستن میخرم برای مار خونگیشون ت ...

تازه خریدمش زیاد صدا میکنه چون شرایطشو ندارم میخوام بدم بره 

یعنی کتکش میزنن؟ولی من فکر می کنم اینایی که خانواده داره باهاشون شاید اذیتشون کنن بیشتر

میرم ببینم چجورین همنیجوری نمیدمش