2777
2789

تو روبیکا گروه زدم لوازم ارایشی بهداشتی میفروشم قیمتام خیلی ارزونه چند نفری بهم پیام دادن ولی تا میفهمن با اسنپ میفرستم و باید پول اسنپ بدن دیگع سفارش نمیدن چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من الان بهترین نحوه فروش ،فروش توی محدوده جغرافیاییه خودته .

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

[QUOTE=374992461]بنظر من الان بهترین نحوه فروش ،فروش توی محدوده جغرافیاییه خودته .[/QUOTهمسایه ها و فامیل خرید کردن از من همشونم گفتن قیمتام خیلی خوبه چون سود خیلی کمی میکشم رو جنسا ولی همیناهم که خرید میکنن هر چند ماه پول میدن بزور

[QUOTE=374992461]بنظر من الان بهترین نحوه فروش ،فروش توی محدوده جغرافیاییه خودته .[/QUOTهمسایه ها و ...

محدوده جغرافیایت خیلی بزرگه .خجالت رو بذار کنار و برو سراغ بازاریابی

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

محدوده جغرافیایت خیلی بزرگه .خجالت رو بذار کنار و برو سراغ بازاریابی

رفتم والا ولی میگم چون میبینن اشنا هستم قسطی برمیدارن الان چند ماهه من از یه نفر ۱۵ تومن میخوام هنو نداده🫡

رفتم والا ولی میگم چون میبینن اشنا هستم قسطی برمیدارن الان چند ماهه من از یه نفر ۱۵ تومن میخوام هنو ...

۱۵ میلیون ؟بنظرم برو سراغ کارمندای خانوم.مخصوصا بانکی ها

نبابا ۱۵ هزار تومن😂😂کل سود من همون ۱۵ که نداده

برو سراغ کارمندا.اون پول خریدشون رو دارن

خوب چجوری کارمند پیدا کنم تو اشناهامون کسی کارمند نیست

بابا این همه شعبه ی بانک.این همه اداره.فقط با خودت این جمله رو بگو که داری در حقشون لطف میکنی و جنس ارزون بهشون میفروشی.اون وقت خجالتت میریزه