2777
2789

دخترم ۸ ماهشه داشت غلط میخورد رو تشک موقعه غلت خوردن سرش خورد زمین بردم طبی کودکان سونو کردن گفتن چیزی نیست البته به اصرار خودم سونو کردن امروز بالا اورد البته ریفلاکس داره و اینکه دندونش یکم در  امده و دندون بغلیش هم یه کوچولو جاش مشخصه ک دندون هست  و سرما هم خورده  جمعه اون اتفاق افتاد واز اون روز بالا میاره قبلا هم میاورد ولی الان دوبار در روز اونم شیر به همراه خلط غذا و شیر هم خیلی کم میخوره بزور اونم

ازترومایسین خارجی هم میخوره بخاطر سرما خوردگی  خیلی نگرانم نکنه بخاطر سرشه خیلی هم بیتابی میکنه 

اسهال  و تب هم هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیست بابا نگران نباش پسر من از تخت ما با ارتفاع زیاد خورد زمین سرش یه صدایی دادا هیچیم نشداز سر ...

نمیدونم دکتر گفت اگ بالا اورد یا نمیدونم بی قرار بود بیار ولی در کل چیزی نیست نمیدونم چیکار کنم 

این غذا نخوردنش اینا چی مامانم میگه بخاطر دندونه نمیدونم 

چیزی نیست بابا نگران نباش پسر من از تخت ما با ارتفاع زیاد خورد زمین سرش یه صدایی دادا هیچیم نشداز سر ...

الهیی اینم داشت رو تشک غلط میخورد سرش یهو خورد زمین اونم رو فرش 

خیلی بی اشتها شده همه میگن بخاطر دندونه