2777
2789
عنوان

خیلی به خوشکلیم وابسته ام

283 بازدید | 17 پست

چکار کنم بچه ها یوقتایی ک شلخته و بی آرایشم دوس ندارم کسی منو ببینه دوس دارم همیشه خوشکل باشم تو چشم همه 

این داره عذابم میده 

کلا هیچ هنری ندارم اخلاق هم ندارم فقط با آرایش خوشکلم چکار کنم بتونم عادی باشم و انقد خودنما و تکیه بر قیافه نکنم 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمرکزتو باید بزاری روی وجهه های دیگ

و خودتو بدون ارایش بپذیری

و به خودت بگی چیزهای خیلی مهم تر از زیبایی هستن ک من باید ب دستشون بیارم

حالا تحصیل کردن، پیشرفت توی. کار،هرچی... 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
گلم همین ک خوشگلی کافیه احتیاجی ب اخباق نداری😅

ن آخه با یسری چیزا خوشکلم اونا نباشه هیچم واسه همین میترسم کسی ببینه منو

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

هدف داری؟

بنظرم آدم مستقلی شی هدف داشته باشی شغل و مهارت و ورزش و اینا اعتماد بنفس و عزت نفست میره بالا و اینجوری حس با ارزشی میکنی و فقط نمیخواید با تکیه بر چهرت اعتماد بنفست بره بالا

این نشونه خوبیه که بخودت میرسی ..ولی دوست داری مرکز توجه باشی اون یه ذره اذیت کننده میشه برات اونجوری از چهره ت راضی نیستی بخاطر همین حس منتظر تایید زیبایی باقیه ای

کی دوست داره بقیه شلخه ببیننش؟😂

اخه همه خودشونن نقاب نمیزنن 

من تا میکاپ دارم عالیم اعتماد به نفس ۱۰۰ 

ولی اگه نداشته باشم اصلا دلم نمیخواد کسی منو ببیته

منم دوست نداشتم کسی بی ارایشمو ببینه ولی خب یه موقعیتایی پیش میاد که به جز افراد نزدیک خانوادت بقیه هم بدون ارایشت رو میبینن.

منم اولا خیلی یه حالی بودم ولی یکمی ریلکس تر شدم.

ولی در کل ادم دوس داره همه ورژن خوشگل و مرتبشو بببنن.

هدف داری؟بنظرم آدم مستقلی شی هدف داشته باشی شغل و مهارت و ورزش و اینا اعتماد بنفس و عزت نفست میره با ...

ن اصلا هیچ 

ن هدف ن زندگی با نظم 

ن هیچ هنری 

ن اخلاق 

فقط با میکاپ قشنگ هستم اگه نکنم هیچی 

منم دوست نداشتم کسی بی ارایشمو ببینه ولی خب یه موقعیتایی پیش میاد که به جز افراد نزدیک خانوادت بقیه ...

نامزد کردم حالا درگیرم نمیتونم اعتماد به نفس داشته باشم همش میترسم آرایش نکردم منو ببینه