2777
2789
عنوان

کاش تموم شه🤌🏻

137 بازدید | 13 پست

کنکوریم امروز مامانمینا رفتن خرید هرچقد مامانم گفت نرفتم خیلی دلم گرفتهه 

از تابستون تاا الان خوندم این چن وقته خیلی داره سخت میگزره 

ولی قول میدم ادامه بدم تمومش کنم😭

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی نتیجه کنکورت ارزش داره به این سختیا 😍

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ         وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱                                 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨                                    این قانونه طبیعته 💪🏻

تموم میشه زود زود 

انقد بری بیرون ک دلت بخواد دو دقیقه بشینی تو خونه 

حالا باورت میشه من دوست دارم بیام دوران کنکور 

خیلی احساس مفید بودن میکردم انگار اولین بار بود خودم دارم برا زندگیم تلاش میکنم 

الان اون حس خوبه و مفید بودنه نیس 

هفته ای یکبار رو بیرون برو حتماوگرنه روانی میشب تا کنکور

دوهفته ی بار میرم

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

تموم میشه زود زود انقد بری بیرون ک دلت بخواد دو دقیقه بشینی تو خونه حالا باورت میشه من دوست دارم بیا ...

چی میخونی الان دانشجویی؟

ولی نتیجه کنکورت ارزش داره به این سختیا 😍

اره🥲

اره🥲

موفق باشی گل 😍

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ         وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱                                 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨                                    این قانونه طبیعته 💪🏻

موفق باشی گل 😍

شماهم قشنگم

اوهومالان ترم شیشمرتبم سه هزار شد تجربیعلوم آزمایشگاهی تهران میخونم

خوشبه حالت موفق باشی