2777
2789
عنوان

جریان لیانا دختر کرجی رو فهمیدین😢😢😢😢😢🔞🔞😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 37 پست

دنیاااا کثیفه پراز ادمای گرگ😢😢😢😓😓از وقتی جریان لیانا رو فهمیدم که چ بخاطر خصومت چ هرچیزی دیگ گلوش بیخ تا بیخ توسط شوهر خالش بریده شده انداختش تو پلاستیک زباله داخل جوی اب سنگم روش.. 

عکس قاتله رو پایین میزارم❌❌❌❌

هر روز یه چیز چیزززز

بچه فقط 8سال داشته  خدا ب پدر مادرش صبر بده داغ فرزند سختههه خیلیییی سخت❤❤❤❤❤

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
وای نزاری اصلا.من حتی خونه پدر ومادرا هم ده دقیقه نمیزارمش بدون خودم.دوره بدیه نمیشه به کسی اعتماد ک ...

نه دیگه نمیذارم

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نزاری اصلا.من حتی خونه پدر ومادرا هم ده دقیقه نمیزارمش بدون خودم.دوره بدیه نمیشه به کسی اعتماد ک ...

دقیقاانم

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
مصاحبه شوهر خاله رو دیدید؟ میگه انقدر خواهر زنم تو زندگیم دخالت کرد کینه اشو گرفتم نقشه کشیدم یهویی ...

همین کارش نشون میده همسرش حق داشته ازش طلاق بگیره   آخه ی مرد چقدر باید پست باشه طفلک اون دختر نقلی چقدر ریز و ضعیفه     این اتفاق قابل توجه اونا که بچه هاشونو میفرستن تو کوچه بازی   حالا شوهر خاله نه ی معتاد ی دزد ی بیمار جنسی 

پیش ما زندگی میکنن🙃

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
پیش ما زندگی میکنن🙃

جدییییی

جدییییی

بخدا

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...